kvalita vyrobku oproti ninulemu obdobiu je na zaplakanie,jedna katastrofa. Vtedy to bol luxusny tovar-ponozky verona ,ale dnes to nie je vhodne si obut na nohu,kvalita spracovania -vyrobku ,ktory je podstatne tensi je .......Dakujem Sekan

Dobierka znamená, že mi tovar priveziete a ja ho na mieste zaplatím.
    Váš systém nie je dobierka, keď si po tovar musím ísť do Nemšovej

Reakcia obchodu Evona

Dobrý den, Vaši zásilku jsme Vám zaslali přesně dle Vaší objednávky, tzn. na adresu Vámi určeného výdejního místa a na dobírku. Zásilka na Vás čekala k vyzvednutí 3 dny a poté nám ji Zásilkovna vrací zpět.
    Zaslat zásilku přes Zásilkovnu přímo na adresu je u nás možné, je ale potřeba si tento způsob dopravy zvolit při zadání objednávky.
    Došlo-li při objednávce k nedorozumění, velice nás to mrzí.

Váš team Evona

• kvalitné výrobky
    • jediný obchod, v ktorom sa mi podarilo zohnať trenky s elastanom
    • rýchle dodanie

Reakcia obchodu Evona

podle Vašeho hodnocení to vypadá, že jste byla se zbožím spokojená. Recenze se však tváří jako negativní a nedoporučujete obchod, tak doufáme, že šlo nejspíš o překliknutí. Krásný den. Pavla, Evona.cz

• Veĺmi drahé poštovné, tovar ma vyšiel raz toĺko, konkrétne jeden kus pančucháče

Reakcia obchodu Evona

snažíme se o co nejrychlejší expedici a cena za poštovné je adekvátní a nezbytnou součástí pro bezpečnou přepravu zboží k zákazníkovi. Pavla, Evona.cz

• Horšia kvalita zakúpeného tovaru ako v minulosti

Reakcia obchodu Evona

mrzí nás Vaše nespokojenost se zbožím. Nevyhovující zboží můžete vrátit na naši adresu a budou Vám vráceny peníze.

Pavla, Evona.cz

Nie som spokojná s kvalitou .Po opratí sa nočná košeľa stočila.Bočné zošitie bolo vpredu .Pri cene 18,60 by sa to stať nemalo.Šaty sú strašne malé.Mali by upozorniť,že M je ako XS.Šaty musím vrátiť.

Reakcia obchodu Evona

velmi nás mrzí, že produkt neodpovídá požadované velikosti. Nevyhovující zboží můžete vyměnit v zákonné 14 denní lhůtě nebo vrátit a pošleme Vám peníze zpět.

Pavla, Evona.cz

tovar este nebol doruceny!!! Packeta nic nedorucila, napriek upozorneniu. Prosim o vase stanovisko.
    Dakujem!
    s pozdravom Keresova Andrea

Dobrý den, paní Keresova,

děkujeme za zpětnou vazbu. Z dat ze Zásilkovny vidíme, že balíček byl v Z-BOXU od 28. 2. 2023. A 2.3. Vám přišla SMS s upozorněním, že balíček bude poslán nazpět. Zásilku jste si v Z-BOXU nevyzvedla. Proto došlo 3. 3. k vrácení balíčku.

Pohodový den.
    Kristýna, Evona.cz

• Mal som problém s platením objednávky

Dobrý den, Peter,

děkujeme za Váš názor. Dívala jsem se do systému a objednávku jste provedl znovu a podařila se zaplatit.

Pohodový den.
    Kristýna, Evona.cz

Objednany tovar,mi nebol doruceny na zaklade nespravnych a necitatelnych udajov,vyjadrenie kuriernej spolocnosti.

Dobrý den, Anno,

opravdu nás mrzí, že Vám balíček nedorazil. Bohužel nastala systémová chyba štítku, kterou kolegyně na první pohled nemohly zjistit. Omlouváme se za tuto komplikaci.

Kristýna, Evona.cz

obchod by mal prehodnotit dodavatela ich ponukaneho tovaru, vzhladom na to, ze skutocna velkost nekoresponduju s popisom na visackach

Dobrý den, Evo,

velmi nás mrzí, že produkt neodpovídá požadované velikosti. Nevyhovující zboží můžete vyměnit v zákonně 14 denní lhůtě.

Kristýna, Evona.cz

Legíny mali uvedené +5cm navyše a prišli legíny na nízku postavu a materiál skor vhodný na pyžamo. Cena bola strašne vysoká na to, čo mi prišlo.

Dobrý den, Zlatica,
    mrzí nás, že bambusové legíny nesplnily Vaše očekávání. Samozřejmě zboží můžete vrátit a pošleme Vám peníze nazpět.

Pohodový zbytek roku.
    Kristýna, Evona.cz

• za tovarom nemusím chodiť po obchodoch
    • Tovar čaká v depe, kým sa nazbiera viac balíkov,aby sa im oplatilo viezť tovar do vzdialenejšieho depa.

Tovar bol odoslaný rýchlo, ale zasekol sa v depe v Čechách.

Dobrý den, Zlato,

mrzí nás, že jste na balíček čekala delší dobu. Bohužel rychlost přepravy závisí na jednotlivých dopravcích a my ji neovlivníme.

Hezký den.
    Kristýna, Evona.cz

Ešte som uvedený tovar nedostala!

Tovar je potrebné odskúšať, veľkosť M zodpovedá veľkosti L aj XL.
    Som z toho sklamaná.

• PO OBJ. SOM ESTE TELEFONICKY OPYTALA SOM NA TOVAR VYSLOVENE POZIADAVKA BOLA PANSKE TMAVE A SVETLE VRECKOVKY TO NAOZAJ SLOVENCINE NEROZUMIE TA PANI IBA ODVRKLA KODY A NERIEšILA TO AKE POZIADAVKA BOLA STRHAKOVA
    • NEZALEZI TO NA ZAKAZNIKOCH TO MAL BYT DARCEK PRE DEDKA

NEVYHODA

Objednala som pánske pyzamo veľkosť M a prišlo pyzamo s prilozenou visačkou M,ale s našitou veľkosťou XL.Veľkosť pyzama aj zodpovedala XL.Som sklamaná,viac na tejto stránke objednávať nebudem.

tovar bol nazvaný legínami, ale zabudli tam napísať, že nejde o ozajstné legíny, ale o pančušky, čiže nie je to použiteľné ako klasické legíny

• nefunkčný zákaznícky servis

Obchod tovar odoslal, ale nekontroluje či má kompletné telefónne číslo na zákazníka a pošle balík spoločnosťou, ktorá aj keď má správnu adresu, balík nedoručí, lebo má nekompletné telefónne číslo na zákazníka a po dlhom držaní u seba ho vráti späť obchodu. Obchod nereaguje na mail ani na správy na FB a po volaní na ich linku hovor prevezme fakt nepríjemná pani. Som zvedavá, ako to celé bude pokračovať. Dostala som prísľub na poslanie znova, ale neviem kedy...

Nemám čo hodnotiť, keďže tovar mi nebol od 4. 1.2021 doručený

• ......