Reklama

Obchod bol blokovaný z dôvodu nízkeho percentuálneho hodnotenia.

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Objednávka po 2 týždňoch nikde. Dovolať sa nedá.....

Kvalitné produkty, dobrá komunikácia

• Dostupne vitamíny
    • Výborná kvalita

Vždy sa oplatí tam nakupovať

Stale mi nic nepřišlo

Spoľahlivosť

Tovar nebol doručený.obchod nekomunikuje.

Napriek tomu že stránka uvádza že tovar má skladom reálne nikdy skladom nie je. Tuto stránku absolútne neodporúčam!

Zaujímava ponuka

Tovar zatial nedorazil a nemala som ziadnu komunikaciu zo strany obchodu

• napísali ža majú tovar skladom ale nemali a vôbec mi o tom nnedali vedieť a žiadal som vrátiť peniaze

čakám na vybavenie týždeń

• Predajca oznacuje tovar statusom "na sklade" aj ked tomu tak v skutocnosti nie je. V pripade mojho nakupu trvalo dorucenie 10 dni a musel som sa pocas tejto doby dotazovat na preverenie dorucenia, kde mi bolo odpovedane, ze cakaju na dodanie tovaru od dodavatela. Seriozny predajca takyto tovar oznaci ako "na objednanie", pripadne "na externom sklade", co kupujucemu napoveda, ze tovar sa nenachadza priamo na sklade predajcu a bude doruceny neskor. Zial tneto predajca tak nerobi, co povazujem za zavadzanie zakaznika a predajcu preto nemozem oznacit za seriozneho.

Nespokojnosť. Týždeň som čakal na svoj tovar! Po týždni som napisal email na ktorý reagovali, že čakajú na tovar od dodávateľa!
    Max nespokojnosť- keby som sa neozval netiešili by to!

Ok

Objednávka vytvorená 12.6. Dodnes nepodaná kuriérovi...Na stránke pri tovare bolo uvedené, že je skladom. Keď som sa po 3 dňoch pýtala, v čom je problém, bolo mi napísané, že sa čaká na dodanie dodávateľom. Teda informácie na stránke sú zavádzajúce. Žiadala som o storno, na čo nikto nereagoval, no na ďalší deň mi poslali, že tovar odovzdali prepravcovi. Pri sledovaní balíka som samozrejme zistila, že doposiaľ nebol podaný, takže ďalšie klamstvo. Tri krát som písala o storno, kým sa konečne niekto vyjadril, no doposiaľ neviem, či ho vôbec urobili, keďže som samozrejme zas nedostala o tom žiadny mail...eshop teda absolútne neodporúčam.

OK

rýchle dodanie