- Nebol vôbec žiaden problém, spokojnosť
- Nic mi nedoslo
- Výhodná cena v porovnaní s inými eshopmi.
Nakupovala som prvýkrát, doručenie rýchle, do 4 dní, tovar v poriadku. V tomto zmysle som spokojná. V budúcnosti by som ocenila od e-shopu informáciu dopredu, že tovar bol predaný dopravcovi a od dopravcu (ReMax), že mi tovar budú doručovať ... Nemala som žiadnu info, preto dopravca musel chodil dvakrát.
Rýchle jednanie, perfektne zabalený tovar. Som spokojná :)
Objednaný tovar bol doručený včas a v poriadku, všetko funguje maximálna spokojnosť. Odporúčam .
- priazivé ceny
- 21 na rozhodnutie, ak tovar chcem vrátiť (otázne sú podmienky)
- Zbytočný krok potvrdenia objednávky - až o pár dní keď mi nič nechodilo som si vyhľadala mail a zistila, že objednávku je potrebné potvrdiť. (Netušila som, že tento krok existuje).
- Slabá informovanosť o pohybe tovaru
- žiadna informácia o tom, že tovar je už na ceste a bude doručovaný
Môj prvý nákup v tomto e-shope. Zbytočný krok s potvrdením objednávky, ktorý som si nevšimla mi predĺžil dobu dodania. S cenou som spokojná, ale komunikácia obchodu ohľadne pohybu tovaru je prakticky nulová, čo je škoda.
- cena, tovar bol skoro o polovicu lacnejší ako v druhom lacnejšom e-shope
cena veľmi dobrá, tovar prišiel v poriadku. Možno slabšia komunikácia obchodu, nebolo potvrdenie či prebehla platba v poriadku a nedalo sa zistiť stav zásielky ale ja som im dal čas, nestaral som sa takže s mojej strany spokojnosť.
široká ponuka, dostupnosť tovaru.
rychla dodavka, dobra cena
nemusela som behať po obchodoch a priamo z pohodlia domova som si objednala presne taký výrobok,aký som chcela a potrebovala
- Dostupnost tovaru som si overila telefonicky
- Rychlost donasky
Nemala som v tomto konretnom obchode ziadne.
- Objednaný tovar bol rýchlo doručený, telefonicky dohodnutý deň doručenia, kvalitne zabalený, som veľmi spokojná.
- nedá sa k nim dovolat
- nespolahliví
- nedôslední
Objednali sme tovar ( dizajnovy digestor ) , euroshop potvrdil objednavku aj napisal ze tovar je dostupny. Po dvoch dnoch chceli aby sme potvrdili, ci máme skutočne záujem. Samozrejme ano , sme odpisali. Po dvoch tyzdnoch cakania nam napisali, ze tovar je nedostupny. Ked sme chceli aspon nejaky iny model - dostupny tak uz ani neodpisali. Sme interiérove štúdio, tovar bol pre klienta a preto s f. Euroshop sa už nebudeme zdržiavať a robiť si problémy..
- CENA
- Po niekoľkých dnoch som obdrzal z eshopu informaciu, ze objednany tovar sa uz nepredava, odporucil by som aktualizovat toto info aj v listingu ponukaneho tovaru
- Po potvrdeni o jednavky mi nebolo jasne, akym sposobom ma platba prebehnut. Pri vybere bankovym prevodom chybalo info o VS, predpokladal som zadanie ako cisla objednavky
- Po 7 dnoch som tretikrat urgoval vratenie penazi na ucet pre nedostupnost tovaru, verim ze sa dockam vratenia
- Operator mi oznamil len nedostupnost tovaru, pri otazke na moznu alternativu ma odvolal na pripadne ine eshopy a samostatne vyhladanie alternativy. Ocakaval by som od obchodu novu alternativnu ponuku, tak ako sa to inde bezne deje.
- Po 10 dňoch mi neprišlo ani potvrdenie objednávky...
- rýchlost doručenia
Rýchlo a bez problémov vybavená objednávka.
reklamujem vyrobok. uvidim ako to dopadne kazdopadne na tc co maju na webe sa neda dovolat.
Rýchle dodanie