Tovar stále nedorazil, a nedá sa im dovolať na zákaznícku linku…

• Rychle dodanie
    • Objednany spray cobra na lezuci hmyz a doruveny mi bol spray cobra ma lietajuci hmyz
    • Totalna ignoracia,ziadna odpoved,pisal som 2x mail
    • Ziadne ospravedlnenie
    • Ziadny navrh opravy zameny

ROZHODNE NEODPORUCAM!!!!!!

• ZAVÁDZANIE ZÁKAZNÍKOV NA KÚPU, A POTOM SA VYHOVÁRAJÚ NA SYSYSTÉM !!!!!, ŽE OBJEDNANÝ TAVAR NIE JE !!!!! PO ZAPLATENÍ POŽADOVANEJ SUMY-CENY !!!!!

TOTÁLNA NESPOKOJNOSŤ!!!!! LEBO ŽIADEN TOVAR SOM VĎAKA POSTUPU UVEDENEJ FIRMA NEMOHOL ZAKÚPIŤ !!!!! A CHCEM ZRUŠIT AJ POLOVICU SMAJLÍKA "SPOKOJNOSTI S OBCHODOM"-ANI TO NIE JE MOŽNÉ !!!!!

Nie neodporúčam nikomu dovoz trvá dlho už som si kúpila druhé

• Ak nemajú požadovaný tovar tak prečo ho majú v ponuke? Zákazník zaplatí a potom sú len zbytočné problémy s vrátením peňazí.

Pracie prostriedky neboli nijak obalené aby predišlo ich vyliatiu, polovica gelu na pranie sa vyliala do krabice .

Miesto vody po holení mi bola dodaná toaletná voda. Na moju reklamáciu nikto nereaguje.

Nevýhoda, tovar nedorazil

• Nemajú aktualizovanú ponuku na internete v e-shope. Potom telefonujú, že danú položku nemajú a divia sa ako som si ju mohol objednať. všetky ponuky na platbu sú zrušené až na platbu okamžitú. vrátenie peňazí problém ako hrom, lebo ochorela pracovníčka cez peniaze...

nič poriadne

Objednane avivaze su bud fake, alebo ich niekto zriedil kedze nemaju bezpecnostny uzaver a to este jeden bol pri dodani olepeny papierovou lepiacou paskou.
    Talianske avivaze poznam ako svoje topanky, to je po vyprati uplna nula, k voni sa to ani nepriblizuje, predajcovi ak bude mat zaujem poslem vzorku do prania, nech vyskusa a posudi.
    Katastrofa, ze si vobec niekto nieco take dovoli.

• Absolútna nekompetentnosť

Objednavka: 4x praci prostriedok na odstranovanie zapachu (v case objednavania mali na stranke, ze maju 12 kusov na sklade). Poslali mi 2x avivaz. Ze ok, stava sa. No druhykrat mi poslali 4x cistic chladniciek. Nasledne mi objednavku obchod zrusil, lebo uz ten tovar nemaju. Predpokladam, ze ini si ten produkt medzitym kupili a vykupili vlastne, pokial mi obchod dvakrat kazil objednavku. Napisali, ze vratia peniaze. Snad pridu, zatial nedosli.

• Tovar ktorý som zaplatil nie je na sklade

• Chíbajúci balík

• S obchodom som bola spokojná, ale s doručeným tovarom veľmi nespokojná. Zmenila sa kvalita dodaného tovaru

• Široký výber
    • Aj po platbe stornovali objednávku. Po kontaktovaní obchodu uznali platbu objednávky,no žiadne ospravedlnenie ani kompenzácia, nič.
    • Položka z objednávky nedodaná z dôvodu vypredania.

• Zboží údajně nebylo dodáno firmou tak jsem zadal o vrácení peněz za zboží v hodnotě 18,88 euro a doposud mi nebyly vráceny.

Za tovar som zaplatila bankovým prevodom, doručený nebol.

Tovar doručený ale nesprávne vône nikto nekonzultoval že tovar aky som objednal nemajú ale automaticky poslali poslali podľa seba.

• Prišiel mi iný tovar aký som si objednala...Bref gulicky iné, Glade náhrady iná vôňa a sprchový Dove mi prišiel malý a nie veľký

• Objednávka prvý krát, tovar dorazil ale nie ten ktorý bol objednaný alebo vybraný, odoslaní iný druh