- Veľmi rýchle dodanie aj keď to bolo cez vianočný týždeň.
Rychle a spolahlive sluzby
- Donaska priamo do bydliska je super sluzba
- vďaka
- Pomerne rýchla reakcia a doručenie.
- Kvalitný výrobok ľahko sa čistí,odporucam
- Velmi ochotna komunikacia
- Promptne sme vyriesili aj problem dorucenie
- Vyhodnejsi nakup pre registrovanych zakaznikov ktory si kupuju prislusenstvo ku svojim strojom
Celkovo som velmi spokojny s eujuicers.sk. Mame od nich uz odstavovac Sanu a mixer Vitamix. Prislusenstvo za lepsie ceny a velmi ochotny predajca ci uz posielate nieco kurierom alebo si to vyzdvihnete u nich v Komarne. Nemam co vytknut.
- Vsetko bolo pekne zabalené, určite nič nechýbalo a aj rýchlosť dodania na dobierku bola rýchla! Myslím že na taký kvalitný stroj aj super prístup….
Veľmi rýchle dodanie tovaru. Super obchod odporúčam
S objednávkou Sana juicer EUJ-828 som veľmi spokojná, tovar mi bol doručený hneď na druhy deň.
Takýto obchod "na diaľku" preveruje osobnosť človeka...vzájomné pochopenie - ľudia sme rôzni i technické možnosti sú často neporovnateľné. Vďačná som za túto skúsenosť.
Ešte nemám skúsenosti, zatiaľ to bol môj prvý nákup a som spokojná.
Prvé džúsiky a drene sa podarili, Sana Juicer 707 sa osvedčil a preto ho odporúčam, žime zdravo. -
super
- kvalitný tovar
- ochotný zamestnanec, ktorý so mnou komunikoval ohľadom objednávky a prípadnej zmeny
- zabudnutá "príloha" k objednávke bola doručená dodatočne
- absolútna jednotka v segmente
- serióznosť a férový prístup sú tu samozrejmosťou
- tu je naozaj ZÁKAZNÍK pánom
"Kráľ" medzi obchodníkmi s príslušným tovarom. Som dlhoročným zákazníkom a moja spokojnosť je maximálna. Prehľadné a profesionálne informácie o ponúkaných produktoch, bezstarostný nákup aj popredajný servis na jednotku s hviezdičkou.
- Rychle dodanie tovaru
veľmi dobre a rýchlo