ETA.sk splnila moje očakávania bez chybičky.
- Dodané na druhý deň od objednania
- vsetko prebehlo rychlo a bez problemov
- Veľmi dobrá komunikácia
Som maximálne spokojná s Etou, všetko funguje perfektne, nemám žiadne výhrady.
Veľmi šikovná , slušná a mila obsluha, aj dobré poradila a ponúkla doplnkový tovar
Expresné vybavenie. V sobotu som objednal štandardným spôsobom, a už v pondelok bolo doručené.
Reakcia obchodu ETA.sk
moc nás těší Vaše spokojenost a děkujeme za kladné hodnocení :)
- Nespoľahlivosť
- 3 krát objednáne ,ani raz doručené .Teraz čakám 2 mesiace
Reakcia obchodu ETA.sk
omlouváme se za posunutí termínu, věřím, že zboží pro Vás budeme mít brzo k dispozici!
Lukáš -
- Neviem posúdiť
- Neviem
- Tovar som už mala objednaný tri krát ,ani. raz nebol doruceny.Tento krát objednaný zaplatený od 13.4 ,mal prísť dnes ,6 týždňov čakám .Večer prišiel email.dorucenie sa posuva
Reakcia obchodu ETA.sk
je mi velice líto Vaší nespokojenosti s dodáním zboží. Váš podnět jsem předal kolegům. Pro více informací ohledně dodání zboží se neváhejte obrátit na naši infolinku.
Za vzniklé komplikace se omlouvám.
Rychlost
- Velmi pekny a utulny obchodik
Reakcia obchodu ETA.sk
jsme rádi, že se u nás cítíte příjemně :)
Rýchle dodanie tovaru.
Reakcia obchodu ETA.sk
děkujeme za 100% hodnocení :)
Martin -
- Kvalitný eshop, rýchle dodanie tovaru
- Dobre zabalený tovar
Popis a vyobrazenie zodpovedá skutočnosti
Tovar mi ešte nedorazil. Nemali ho na sklade tak ho posielajú z ČR.Aj keď mi tento týždeň napísali že dorazí ku koncu týždňa ešte mi nič neprišlo.
Reakcia obchodu ETA.sk
je mi velice líto Vaší nespokojenosti s dodávkou zboží. Věřte, že se v naší firmě snažíme, aby každý náš zákazník byl maximálně spokojený. Pro více informací o dodání se obraťte na naši infolinku, kde Vám kolegové poskytnou více informací.
Za vzniklé komplikace se omlouvám.
Martin -
Objednávku som musela zrušiť,keďže obchod nevedel doručiť objednaný tovar a ako náhradu mi poslal alternatívu iného výrobku v hodnote objednaného,ale už bez zľavy a komponentov,ktoré obsahoval pôvodný objednaný výrobok. Neodporúčam obchod,nakoľko je to ETA,ich výrobok som objednávala z ich stránky,nie od konkurencie alebo predajcu a aj tak si nevedia zaručiť objednávku, tovar objednaný skladom,zaplateny a jeho doručenie....už neboloveľké sklamanie
Reakcia obchodu ETA.sk
je mi moc líto Vaší nespokojenosti s objednávkou. Váš podnět jsem předal kolegům. Popřípadě se můžete obrátit na [email protected] , kde se Vám kolegové budou rádi věnovat.
Za vzniklé komplikace se moc omlouvám.
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia
Bola som spokojná s celým nákupom , vystihla som aj dobrú zľavu a k tomu doprava zadarmo.