• Žiadna
    • Zla komunikacia,alebo skor skoro žiadna. Dlheee dodanie. Poslali uplne inu nadrzku do kavovaru ako som objednala, čiže sme bez kavy tyzden a bohvie kolko este budeme...

• Čakám už 7dni a ešte mi neprišla objednávka.

Objednala som si 3 ks dóz zn. brabantia. Pred dodaním tovaru sa obchodník zobudil a napísal mi , že na sklade má už iba 1 dózu - a (že sa už ani nevyrába.)
    Nechápem prečo niečo ponúka na e- shope , keď nie je schopný dodať daný tovar. Celé zlé… neodporúčam .

Kavovar som dal na servis, zavady neodstranene. Kavovar dosiel spinavy z vokajsich stran od kavy a mokry.
    Cena opravy 250€.

• Veľký výber
    • Dodacia doba
    • Cena

Deviaty deň čakám, a stále nič. Pritom tovar mali na sklade.

• Rychlost doručení přes Packetu
    • Nakolik je to obchod v CZ za tovar jsem místo 9€ zaplatila i po přepočtu kuzu téměř 18€. Na SK ne odporucam objednávat.

Pro CZ stranu super až na jediný způsob platby zdarma převodem... I PP je zpoplatněny

• Priemer ventilceku nie totožný . Veľa peňazí za málo muziky . ✌

Zo setu ktorý mi bol dodaný som použil iba jedno tesnenie,zvyšne tesnenia mali iné rozmery takže nepoužiteľné.

• komunikácia, nadostal som žiadne potvrdenie objednávky, ani inú správu
    • tovar nedorazil

Nedostal som potvrdenie objednávky, ani žiadnu inú správu z obchodu, tovar mi nebol doručený. Platba na dobierku samozrejme nie je možná, iba platba vopred.

• dodaný zlý tovar
    • žiadna odozva ohľadom reklamácie,nekomunikujú

Reakcia obchodu Espressoprofi.sk

žádnou reklamaci dodávky od Vás v emailu neevidujeme. Jinak by jsme vše řešili k vaší spokojenosti. Naším cílem je spokojený zákazník.

S pozdravem
    Tým EspressoProfi.sk

Hoci som promptne uhradila faktúru, sľubovaný tovar mi doteraz nebol dodaný. Po mojej urgencii mi prišla správa, že tovar bude zaslaný až 30.8.
    Takýto prístup považujem za mimoriadne neseriózny.
    Tento eshop určite nebudem odporúčať svojim známym!