• Rýchle dodanie

Super obchod a poradenstvo.

Veľmi odborníkov poradenstvo

ani po 13 dňoch tovar nebol doručený- uvádzaná dodacia lehota bola 3-5 pracovných dní.

• Velky vyber, dobre ceny, casto akcie a k vybranym produktom skipas. Viazanie nastavia na mieru, lyze pripravene na svah

skvely a velky vyber, poradia vam s modelom ci velkostou ak potrebujete, ja som ich otravovala 3 ci 4 krat a vzdy ochotne pomohli:)

• Rýchlosť doručenia a profesionalita. Veľmi dobrý popis tovaru. Super!

• Rýchla reakcia na objednavku
    • Tovar z Čiech doručený do pracovnych 5 dní, poctivo zabalený, kompletný, v perfektnom stave
    • Ziadna

Samotný obchod Eski poslal email o odovzdaní zásielky prepravnej službe, avsak balík na web stránke prepravnej služby nebol zaevidovaný, nevedela som si ho sledovať a prepravná služba neposlala ani SMS avízo o doručení v daný deň - zbytočný prieťah v odovzdaní zásielky, chyba na strane prepravnej služby

v hlbšom prašane(20cm)nedržia

pomalost

Tovar zatiaľ neprišiel.

• dobré ceny, skvelé komunikácia obchodu
    • žiadne

• nemam

super rýchlo akvalitne

som spokojná, zatiaľ, kým ju reálne v zime vyskúšam

• Miímoriadne široký sortiment tovaru
    • Primerané ceny
    • Krátky termín doručenia

Komplexne asi obchod s najširšou ponukou a perfektnými službami

Vo Vasej ponuke su produkty, ktore nie su na trhu a vyrobca ich uz nedodava. Podla vsetkeho , nikto u Vas nesleduje dostupnost produktov a pre zakaznikov je to strata casu, ked sa spolahnu, ze sa to da u Vas objednat a v skutocnosti nic .......... Su tam aj produkty, kde je uvedene, ze tovar sa uz nedodava, tak potom preco je na Vasich strankach ???????? Ked nie je na predaj ( Realny predaj ) , tak tam by vobec nemal byt ..... JP

• V obchode som nakupoval už viac krát, je spoľahlivý

• Dobré ceny

• Dobrý značkový tovar
    • široký výber
    • pri nákupe na firmu nedávajú možnosť vrátiť v lehote 14 dní co u iných obchodov nie je problém.