- dobrá a promptná komunikácie
- niektoré zaujímavé ceny
Všetko prebehlo v pohode ako malo
- Romanitosť tovaru
- Skladové zásoby
- Zatiaľ nič
Rýchla komunikácia s predajcom.
siroky vyber, vsetky velkosti daneho produktu, konkurencieschopna cena
- široký sortiment produktov, skvele ceny, ústretový prístup
- rýchle dodanie tovaru
- dobré ceny a akcie
- tovar skladom rýchlo doručený
- Tovar som objednaval,24.12-dnes je4.1 a nsdostal som žiadne info o tovare,tovar som potreboval do 6.1
Nefunkčna komunikacia so zakaznikom,
Žiadne info o tovare -
- 1.12 som odoslala objednávku, dnes je 4.1 a tovar stále nemám, určite neodporúčam objednávať z tohto obchodu, tovar som si už zakúpila inde tu sa viac už nechystam objednávať!!!!
- Dobre ceny
- Rychle vybavenie objednavky
- Zvlastny vzorec pre vypocet koncovej zlavy pre moj nakup
- bleskové dodanie tovaru
- výhodná cena
- darček v podobe skipasu
- Neprestné číslo.. nohu mám 44 ale vždy o číslo menšie stačí.. keď si zašnúrujete a zapnete topánku.. noha bude mať ešte priestor
Jeden zamestnanec z obchodu bol super a iny predajca bol neochotny.
tovar som objednal 12.12. s tym, ze je na sklade. Zial nebol a ani nebol dodany ku 27.12. Informaciu o dodani som si musel sam domahat a dosla mi odpoved ze tovar "nedorazil z centralneho EU skladu". V praxi to znamena tak ze webshop nastavi sklad "jeden kus" aby ho heureka a google chytali v PPC kampani. Zakaznik ma vsak smolu, lebo tovar vobec nie je na sklade. Je po vianociach, chlapec nema vianocny darcek a ani tovar na lyzovacku na ktoru nastupuje. NEODPORUCAM
- Vyborny tovar
- Siroky vyber
- Dobre ceny
- rýchle vybavenie, úplná spokojnosť
- Ochotná podpora
- Doba doručenia
- Tovar síce majú na eshope ale nemajú ho na sklade
Objednával som si lyze na ktoré som mal čakať viac nez 15 dní. Neodporúčam ak si objednávate drahšie produkty. Ako napríklad lyze ktoré majú na eshope ale nemajú na sklade takže ich musia objednávať z Rakúska. Dodacia sa doba sa píše 5 až 8 dní.
Vsetko prebehlo v poriadku
- Cena dopravy
Obchod relatívne v poriadku. Čo ma mrzí je cena za dopravu. Deväť eur za dopravu jednej krabice s topánkami . Zasielkovna to stíha do 24 hodín a za polovičnú cenu.
- Spoľahlivosť