Nedostala som tovar veľkosti, ktorú som si objednala.
Reakcia obchodu Žienka domáca
Podrobnú reakciu sme vám poslali do mailu a bohužiaľ nechcete postupovať tak, ako je bežné a tovar vrátiť.
Len pre informáciu pre ostatných zákazníkov: vždy máte možnosť tovar vrátiť do 15 dní s tým, že vám vrátime peniaze. Toto môžete urobiť bez ohľadu na vaše dôvody a tie dôvody nemusíte nikde uvádzať. Tiež je možné tovar vymeniť. V každom prípade je možnosť dohody tak, aby to bolo pre vás čo najprijateľnejšie. Je ale potrebné, aby bola ochota na obidvoch stranách, čo v tomto prípade nebolo, pretože zákazníčka odmieta poslať tovar späť a nesúhlasila ani s tým, že by som prišla osobne tovar vymeniť. :-( -
Zial, kvalita vlny je zla, vela uzlikov, ak by som to videla v kamennom obchode, nekupim.
Reakcia obchodu Žienka domáca
Dobrý deň. Oproti kamennému obchodu máte jednu výhodu, že môžete tovar vrátiť do 15 dní a to aj bez udania dôvodu. Stačí, keď úplné a nepoškodené klbká so štítkami zabalíte a pošlete späť. Ak píšete, že by ste klbká v kamennom obchode nekúpila, predpokladám, že tie uzlíky je vidieť všetky zvonku. Veľmi sa mi to nezdá, pretože klbká pri expedovaní kontrolujem, ale ak je tomu tak, nech sa páči vrátiť. Popis, ako postupovať nájdete aj tu: https://eshop.zienkadomaca.sk/vratenie-tovaru.
Objednaný odtieň nebol totožný ako v ponuke na obrázkoch obchodu, objednala som si béžovú farbu, popis aj foto a doručený bol šedý-sivý odtieň, tovar som musela zabaliť, poslať poštou späť, peniaze mi vrátila, ale na poštovnom škodujem. Z jej strany len výhovorky. Poslať sivú miesto béžovej chyba.
Reakcia obchodu Žienka domáca
Dobrý deň, mrzí ma, že ste bola s farbou nespokojná, ale bohužiaľ, ako som vám vysvetlila telefonicky, farba sa vám na monitore môže zobrazovať inak, ako vyzerá v skutočnosti. Tiež je možný rozdiel medzi fotografiou a skutočným klbkom, pretože nafotiť reálnu farbu je veľmi problematické aj pre takých profesionálov, akých používajú naši dodávatelia. V každom prípade nie je pravda, že ste dostali iný tovar, ako ste si objednali. Dostali ste presne tie klbká, ktoré ste si objednali (označenie farby od výrobcu) a úplne rovnaké dostanete, keď si ich objednáte u ktoréhokoľvek predajcu na svete. Ja som vám okamžite navrhla, aby ste klbká vrátili a že vám hneď pošlem peniažky späť. Je normálne, že nie každému sa musí páčiť odtieň klbiek a práve preto je možnosť vrátiť tovar do 15 dní, čo v mnohých prípadoch prekračujeme aj na 30 dní, pretože našim cieľom je, aby bol zákazník spokojný.
Objednaný tovar mi doposiaľ nebol doručený.
Reakcia obchodu Žienka domáca
Dobrý deň, mrzí ma vaše hodnotenie, pretože ste si objednali jednu farbu, ktorá nebola na sklade v požadovanom množstve a museli sme čakať na jej dodanie z veľkoskladu. O tom som vás mailom informovala a nemám od vás žiadnu reakciu, že s tým nesúhlasíte. Preto ma vaše hodnotenie nepríjemne prekvapilo. S každým zákazníkom sa snažím vždy komunikovať, aby mal všetky informácie.