- Výborne jednanie odporucam
Dovoz sedem dní ja som aj doobjednával tovar dobre jednanie všetko ok odporucam
- Katastrofálne ,neprofesionálny prístup predajcu aj vzhľadom k tomu že som v minulosti bol ich zákazníkom a veľa známym som ich doporučil ako seriózneho a spoľahlivého dodávateľa čo je súčastne pravý opak.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že Vaša posledná skúsenosť s nami nesplnila Vaše očakávania, najmä vzhľadom na to, že ste boli v minulosti naším spokojným zákazníkom.
Ak máte konkrétne pripomienky alebo návrhy na zlepšenie, neváhajte nás kontaktovať. Radi sa s Vami porozprávame a urobíme potrebné kroky na nápravu.
Ďakujeme za pochopenie a dúfame, že nám dáte príležitosť dokázať, že si Vašu dôveru zaslúžime.
Tím Zenit SK -
Rýchlo vybavené,ochota vodiča pri dovoze
- Narezali na mieru
- cena a kvalita
neviem
veľmi dobré
- Výborná cena
- Možnosť objednať niektorý sortiment nadmieru ( na metre) namiesto zbytočne celého kotúča
- Veľmi milý personál
- Rýchle vybavenie objednávky
Príjemné a profesionálne jednanie s každým s kým som prišiel do kontaktu, rýchle vybavenie, dobrá kvalita a cena
Tovar prisiel za tyzden. Komunikacia bola. Ochota bola.
Vynikajúci zákaznícky servis.. Nadmieru spokojný.. Dakujem
nemal som nikdy problém dva razy ste mi dodavali,spokojnosť dobrá
Reakcia obchodu ZENIT SK s.r.o.
ďakujeme veľmi pekne za vašu pozitívnu reakciu.
Tím Zenit SK -
- je to dobrý spolahlivý obchod
Zodpovedný, ústretový obchod som max spokojná
- Nakupovane prvý krát ale úplne v pohode, všetko čo som potreboval bolo vyriešené, super komunikácia,ok
- Žiadna
dobrá ponuka, rýchle dodanie a veľmi dobrá komunikácia
Super prístup ,skvele jednanie zo zákazníkom,ochota a aj spoľahlivosť, doprava časové dodanie termínu vždy sedí presne v tom čase čo dajú telefonickú informaciu kedy to doručia.Vrelo odporúčam Som maximálne spokojná a to som objednávala už viac krát.
Reakcia obchodu ZENIT SK s.r.o.
ďakujeme veľmi pekne za vašu pozitívnu reakciu. Dohodnuté termíny dovozu materiálu sa snažíme vždy dodržať, nakoľko je pre nás dôležité, aby vykládka materiálu prebehla vždy bez komplikácií a hladko. Veríme, že vám materiál od nás bude robiť radosť.
Tím Zenit SK -
Rýchlosť vybavenia objednávky. Tovar už slúži na ten účel na ktorý som ho objednával.
spokojnosť s objednávkou, doručením i samotným tovarom na 100%
- Po odoslaní objednávky eshopu mi ešte volal pán z firmy a ochotne poradil lepšiu alternatívu k tomu čo som potreboval, seriózny prístup až po doručenie šoférom
Prehľadný e-shop, ochotný personál
- výborná komunikácia s obchodom
- výhodné ceny
Áno, odporúčam, korektný a profesionálny prístup, ochota poradiť. Chcem osobitne pozdraviť a poďakovať za ochotu a pomoc pánovi Timotejovi Farkašovi
Reakcia obchodu ZENIT SK s.r.o.
ďakujeme veľmi pekne za vašu pozitívnu reakciu. Váš pozdrav samozrejme odovzdáme. :)
Tím Zenit SK