• Prijemny a ústretový personál ochotne poradia s výberom tovaru veľká spokojnosť
    • Žiadna

Musím vyjadriť veľké uznanie a vďaku za kvalitné služby. Moje poďakovanie patrí hlavne pracovníčkam na linke +421522601020, za ich ochotu a vysokú profesionalitu pri napĺňaní obsahu mojej objednávky. Konali aj nad rámec svojich pracovných povinností a som im vďačný aj za to,že ma presvedčili o tom,že aj v dnešnej neľahkej dobe sú ľudia, ktorý vedia pristupovať k plneniu pracovných úloh s porozumením a hlavne ľudsky. Ešte raz veľké uznanie a vďaka.

• Ceny
    • Výber
    • Množstvo prevádzok

Veľká spokojnosť, nenakupovali sme prvýkrát. Dobré ceny a dostupnosť, máme len dobré skúsenosti.

ok

Všetko fajn.

• Komunikácia, tovar mi prisiel v ten den po zaplatení, nakoľko vyhoveli mojim požiadavkám

• Telefonicky kontakt na obchod s vybornou, milou, trpezlivou a promptnou podporou
    • Bezproblemove pozicanie privesneho vozika

Uvedený tovar som nekupoval. Kúpil som Mamut Glue.

• veľmi ústretový personál

• Rýchlosť dodania, okamžitá komunikácia v prípade potreby

• kľudný nákup z pohody domova

Viac ako mesiac cakam na objednane hranoly KVH,ktore som zaplatil.To nehovorim,ako sa mi vsetko predrazuje.Mesiac odstavka na stavbe.Mesiac sa mi nikto neozval,az na moje naliehanie na telefonistku ,sa veci, dufam ,pohnu.

Tovar som objednala asi pred mesiacom, zaplatila a doposiaľ mi nebol doručený. Bola to síce len zátka do umývadla, ale doteraz ju nemám. Tento obchod nikdy viac.

Reakcia obchodu Eshop Woodcote

preverovali sme Vašu objednávku. Tovar, ktorý ste si objednali je na objednávku a nedržíme ho skladom. Túto informáciu máme uvedenú na eshope. Ohľadom termínu dodania sme Vás informovali e-mailom. Aktuálne je objednávka už doručená a malo by byť všetko v poriadku.

s pozdravom
    Woodcote

• veľký výber tovaru
    • rýchle doručenie
    • prijateľné ceny

Čo sa týka obchodu všetko fajn. Bohužiaľ, čo sa týka doručenia, tak mám výhrady. Objednávka bola doručovaná ako 2 zásielky, s čím som súhlasil, ale... 1. zásielka doručovaná cez DPD išla hladko presmerovať na iný dátum, ale v deň doručenia Vám príde len správa na email, kedy približne Vám bude zásielka doručovaná, ale žiadny kontakt na kuriéra, aby ste sa s ním dohodli na bližší čas. 2. zásielka doručovaná cez Toptrans, neviete kedy Vám príde zásielka, až kým Vám v deň doručovania ráno nepríde SMS, že dnes čakajte balík. To sa nedá poslať skôr? Aby sa klient mohol zariadiť? To aby si človek pomaly zobral týždeň dovolenku, kým bude čakať zásielky....

Tím Woodcote

• Žiadny kontakt s obchodom.

• dlhe dodacie lehoty

Reakcia obchodu Eshop Woodcote

mrzí nás vzniknutá situácia. Jedna položka z Vašej objendávky nebola skladom, ale na objednávku. Túto informáciu máme uvedenú na eshope. Žiaľ termín dodania priamo od výrobcu nevieme ovplyvniť. Aktuálne je už objednávka u Vás doma. Verím, že ďalší nákup prebehne k Vašej spokojnosti.

s pozdravom
    Woodcote

Výhodný nákup

• Moznost vyzdvihnut si tovar hned - asi do 10 minut
    • vyborna cena

Tím Woodcote

• Strašne prehnana cena za dopravu

Ne adekvatna suma účtovana za dopravu voči sume hodnoty produktov v nakupnom košíku. A ešte aj dodatočne účtovana suma za dopravu mimo objednávky cez e shop. V objednavkovom formulári ani nebola položka suma za dopravu.

Spokojnosť, doručené na čas.

Tím Baustore