Tovar bol poškodení , nekvalitný.
Reakcia obchodu eshop MAŇÁSEK
pokud bylo zboží poškozeno, nebyla jste spokojená, mohla jste zboží reklamovat nebo vrátit (14 dní na vrácení zboží).
Mohlo se tak předejít negativní recenzi, která nic neřeší.
S pozdravem eshop Maňásek -
- Nekvalitné prevedenie
- Diery na doskách B mohli byť predvrtane
- Návod nezrozumitelny
Objednali sme pieskovisko s lavičkami a strieškou,no dosky prišli krivé, plesnivea to mal byť na nich náter na ochranu pred plesňou ale ta už na nich je. Objednali sme aj tu fóliu na spodok ale to prišlo ešte tenšie ako dávam do skalky na ochranu pred burinou. Za tu cenu to nestojí a keby sa deti netešili a nemali sme zložené keďže to mal byť darček k ich narodeninám tak hneď to pošlem späť. Uz by som odtiaľ ne objednala, za mňa sklamanie
Reakcia obchodu eshop MAŇÁSEK
bohužiaľ sa ťažko reaguje na Vašu negatívnu recenziu, neboli nám zaslané žiadne fotky, podaná reklamácia. Ak sa jednalo o nejakú chybnú dosku, nebol by problém ju vymeniť. Vami objednané pieskovisko bolo impregnované (2 nátery - pleseň?).
Mrzí nás každá negatívna recenzia, ktoré sa mohlo predísť podaním reklamácie.
Eshop Maňásek -
Do 14 dní my zákazka 215290 nebola doručená
Reakcia obchodu eshop MAŇÁSEK
bohužel dodávky zboží se před Vánoci opožďovaly, takže uvedený termín naskladnění, který byl u magnetických kuliček, když jste je objednával se cca o 10 dní protáhl. Omlouvám se Vám, ale některé situace nejsme schopni ovlivnit.
Věřím, že i přesto udělaly radost pod stromečkem.
Eshop Maňásek