- Rýchle dodanie tovaru
- Skvelá komunikácia s obchodom
Objednané 30.08.2024. Je 21.10.2024 a žiadny tovar, a ani žiadna odozva.
Kúpim si popcorn a budem to ďalej sledovať - je to stále napínavé, čo ak už zajtra nastane ten deň D a ozvú sa...Reakcia obchodu IMAO
ospravedlňujeme sa Vám v mene našej firmy IMAO electric, s.r.o., za vzniknuté nedorozumenie.
Žiaľ v období Vašej objednávky sme celoplošne prechádzali na nový sýstem.
Pravdepodobne pri zmene nastala chyba a Vaša objednávka nebola správne zaznamenaná.
Nakoľko z našej strany nevidíme iný dôvod,kvôli ktorému by sme Vás nekontaktovali.
Ak je Váš záujem o objednávku ešte aktuálny,budeme vďační ak využijete naše služby už v novom zabehnutom systéme.
Ďakujeme,IMAO electric, s.r.o. . -
- dobré ceny
- dobrá komunikácia
dobré ceny
- Odporúčam
- Celkom dobre ceny
Spokojnosť .
Spokojnosť .
- Rýchle dodanie, vcelku dobrý výber tovaru
- Dobré ceny
Isto pokiaľ budem potrebovať veci z tohto obchodu, objednám zasa
- Rychlost
- Dobrý prístup k zákazníkovi
- Výborné ceny
- Super komunikácia
Trocha ma sklamalo že som si objednal zásuvky 1x16A a 1x32A štvorkolikové a došli mi peťkolikove. Inak v pohode.
- Veľmi rýchle dodanie aj v predvianočnom období
Kupoval som v tomto obchode opakovane - bez problémov.
- Výborné ceny niektorých druhov tovaru
- Rýchle spracovanie objednávky a jej odoslanie kuriérom
- Výborná komunikácia
Obchod odporúčam. Veľmi pozitívne hodnotím komunikáciu obchodu, ochotu zamestancov, rýchlosť spracovania objednávky a odoslanie tovaru kuriérom.
- komunikácia
- tovar skladom
- ceny
- rýchle vybavenie a dodanie - odporucam
- ústretovosť v riešení objednávky
- Rýchle jednanie a výhodné ceny
Tovar mi prišiel v deklarovanom termíne, dobre zabalený. Môžem len odporučiť.
Všetko prebehlo OK
objednal som si: https://eshop.imao.sk/kluc-k-skrini-spp-g100803.html
a poslali ste mi: Univerzálny kľúč rozvádzačový energetický ku SPP skrinke od Hasmy_odkazy nižšie sú len kvôli obrázkom aký kľúč ste mi poslali
https://www.cbelektro.sk/kluc-k-spp-hasma-p110765?gclid=Cj0KCQjw4bipBhCyARIsAFsieCwRuV9V5i7MKFA5MleCwzM__84uRSFuRnKdmeWoUNcoaBgPy_FfvroaAsIZEALw_wcB -
- Seriózny prístup a jednanie