Poslali mi malé číslo ,hneď som ho vrátila,a cena vysoká a čakám na vrátenie peňazí.dakujem.cisla nemate na sklade legíny.dlhodobo ,slabý výber

Reakcia obchodu Eleven-sportswear.sk

mrzí nás nespokojnosť s naším eshopom. Poslali sme Vám číslo trička, podľa toho aké ste si objednali. Funkčné tričká majú atletický užší strih, vhodné pre športovcov. Ak Vám veľkosť nesadla, nie je problém tovar vymeniť za väčšie číslo. V prípade vrátenia peňazí, peniaze vraciame okamžite po vrátení tovaru. Čo sa týka legín, mame legíny k aktuálnym kolekciám, priebežne dopĺňame veľkosti aj modely. Ceny sú podľa nás primerané kvalite, výroba je Českej republike, materiály su europske a šije sa v nízkych množstvách.
    Váš Eleven Slovensko

Prešiel viac ako týždeň od objednávky... stále je objednávka evidovaná ako prijatá a nič viac...
    A vy mi poškete email s dotazníkom spokojnosti.. ...
    Ako pokiaľ vám to tam generuje systém ok, ale je to skôr provokácia v takomto prípade.
    Som sklamaný, s vašimi výrobkami som síce spokojný...avšak miesto objednávania cez net budem uprednostňovať priamu kúpu, keď narazím na váš stánok behom akcií ....

• Obchod neodporúčam. Nikdy viac tu nakupovať nebudem. Objednala som si tovar a zaplatila vopred kartou. A potom mi príde email zablokujte si kartu, lebo obchod bol napadnutý. Neodporúčam. Kartu som si musela zablokovať a platiť zbytočne poplatky a som bez karty teraz.

Neodporúčam.

• Komunikuju pomerne rychlo
    • 2x (aj po reklamacii) mi prislo tricko s pasom vytahanym od slnka kvoli zlemu skladovaniu a kvoli tomu, ze tam dlho stalo.
    • Ked som v minulosti chcel, ci by mi mohli urobit realne fotky celeniek, pretoze na stranke maju iba 2D graficke obrazky (nie fotky) a chcel som vidiet detail realneho materialu, tak som dostal odpoved, ze to sa neda. Cize som si musel objednat 1ks z kazdej celenky, aby som doma zistil o ako hruby material ide.

Pri reklamovani zafarbeneho pasu na tricku, mi potvrdili, ze vymenene tricko poriadne skontrolovali, no aj tak prislo opat s vyblednutym pasom na inom mieste. A som sklamany, ze v 2022 je problem urobit fotku celeniek (v sklade), ked z behu si vedia urobit fotku skoro kazdy tyzden. Proste robia naozaj pekne veci, ale fakt ma sklamali. Celenky tu extremne tenke. Pre vacsinu ludi je to vyhoda ale ked si holite hlavu a pot ma vsiakat iba do celenky, tak celenka nestaci a treba ju casto zmykat, kedze je to cisty elastan a nieje tam ziadny iny hrubsi (1-2mm) material, do ktoreho by mohol pot nasiakat.

Važený zakazník,
    mrzí nás nespokojnosť s naším obchodom. Žial celé sa to udialo v dovolenkovom období, ked sme neboli schopný všetko skontrolovať a tričko Vám išlo s vyblednutým pásom. Nemávame tieto problémy s farbou tričiek, o to viac nás mrzí že k Vám išlo poškodené 2x. Športové čelenky sú hrúbky do 1mm a pri vysokom potení, ich naozaj treba žmýkať, ak by však boli hrubšie, boli by zase priteplé, čo by ešte viac mohlo zvýšiť potenie. Z dvojitého materiálu a zaroveň nehrejivá je čelenka Silver
    s pozdravom
    Eleven Tím

Vzhladom k tomu že ste mi poslali zlu velkost sukni ktorú som si žiadala vo velkosti XS a aj tak ste mi poslali S, ktora mi nevyhovuje. Bohužial pracujem od 9.00 do 21.00 a nemam čas chodiť na poštu a vymienať tovar. Bola to moja posledna objednavka na vasu adresu.

Reakcia obchodu Eleven-sportswear.sk

Ospravedlňujeme sa za poslanie nespravnej veľkosti, nebol to zamer a mrzí nás to. Radi Vám tovar vymeníme za správnu veľkosť . Dúfame, že Vaše rozhodnutie, viac si neobjednávať, ešte prehodnotíte.
    S pozdravom Eleven

Poslali my mailom že tovar príde v piatom dnes je utorok a nič

Mám 2 veci od Vas..jedny pdkolienky tie su super, ale z celenky som sklamana, ta cena vobec nezodpoveda tomu.

• Čelenka odfotena na obrázku len z jednej strany a druhej prekvapenie: úplne iné farby, veľa šedej čo som vôbec nečakala kedže z jednej strany je čelenka oranžovo čierna, z druhej je oranžovo šedá :(
    • Farebná kombinacia

Reakcia obchodu Eleven-sportswear.sk

Mrzí nás, že nie ste spokojná s dodaným tovarom a zaslúžili sme si snáď prvýkrát takto nízke hodnotenie. Snažíme sa dávať foto z obidvoch strán, ak pri tomto modeli nebolo, ospravedlňujeme sa. Ak máte záujem o výmenu za iný model, ktorý by vám farabne vyhovoval, kľudne sa ozvite.
    Eleven

E-Shop nie je aktualizovany, objednana velkost tovaru (avizovana ako na sklade) na sklade nebola. Obchod ma o danej skutocnosti telefonicky informoval.

Reakcia obchodu Eleven-sportswear.sk

áno, občas sa nám stane, že po vikendovej prezentácii na pretekoch odpredáme nejaký druh tovaru, ktorý sa v tom istom čase objedná na e-shope. Snažíme sa aktualizovať e-shop čo najčastejšie, aby sa nám práve takéto veci nestávali.
    Ešte raz sa ospravedlnujeme,
    s pozdravom
    Eleven

• Dodáva aj cez Slovenskú poštu, neorientuje sa len na ten nemožný DPD, ktorý nahlási deň a termín 1 hodinu pred dodaním.

Zákazník bol informovaný o dátume vyskladnenie do DPD a tým to pre Eleven skončilo. DPD informuje 1 hodinu pre dodaním, vraj mal o dátume informovať Eleven...
    Tovar čelenka je na stránke krásne popisovaný, ale fyzicky dostanete tenký pásik v cene 7 eur. Na turistiku nevhodný.