tovar bol doručený síce pekne zabalený ale po rozbalení som zistila, že je poškodený, a ten kto ho balil už musel vidieť že je poškodený. Je to nehorázny hazard so spokojnosťou zákazníka!!!!
Potom som sa od známeho dozvedela že sú to praktiky internetového obchodu, kde už majú určité výrobky určené na takýto typ obchodu a skúšajú trpezlivosť zákazníka.Reakcia obchodu AQUATERM.sk
Dobrý deň, zelka,
mrzí nás Vaša skúsenosť s nákupom. Komunikujeme s Vami a Vašu situáciu riešime (výmena / vrátenie peňazí) aj napriek tomu, že reklamáciu nie je možné uznať. Je skutočne potrebné skontrolovať obsah zásielky pri preberaní a pred kuriérom.
Z našej strany skutočne tovar odišiel v maximálnej viere, že je v plnej kvalite. Sme rodinná firma a na spokojnosti každého zákazníka nám záleží. So všetkou úctou, takéto “praktiky” sme nikdy nerobili a ani robiť nebudeme, netušíme, odkiaľ má Váš známy takéto "fakty" o AQUATERMe, nie je to totiž pravda.
Veríme, že vyriešime situáciu k Vašej spokojnosti.
Plus poprosíme Vás i ostatných online nakupujúcich u nás či v ktoromkoľvek inom eshope, prosím, kontrolujte obsah zásielok. Ústretovosť eshopu v takýchto prípadoch je skutočne nad rámec. Škoda vznikla, škodu bude musieť niekto uhradiť, a aj za eshopom stoja ľudia.
Ďakujeme.
AQUATERM Team -
- Ponuka kvalitne vyrobky a dobre ceny.
- Na vebovej stranke je tovar skladom a ked si ho objednate tak je vypredany a dodacia lehota namiesto 24 hodin je 21 dni a viac.
Reakcia obchodu AQUATERM.sk
mrzí nás vzniknutá situácia. Stalo sa pravdepodobne to, že počas vykonania objednávky sa daný tovar vypredal. Stáva sa to veľmi zriedka. Po každej prijatej objednávke však kontaktujeme telefonicky zákazníka a potvrdzujeme termín dodania tovaru.
Ešte raz sa ospravedlňujeme.
AQUATERM Team -
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.