Tovar som zaplatila a stále nedorazil

• Rýchle doručenie

Kupované v akcii + kniha zadarmo. Kniha zadarmo neprišla ( Vraj nebolo nezaškrtnuté políčko). určite nie...... veď práve kvôli tomu som nákup urobila. Moja chyba, že som si neskontrolovala mail. Bol to žiaľ môj posledný nákup.

• Sú tam však baterky no nefunguje to

Nefunguje baterky tam Však su no nefunguje to škoda peňazí

Moja objednavka mi nebola doručená na adresu. Z toho dôvodu som ju zrušila, lebo bola uložená na druhom konci Bratislavy a ešte ktomu mi poslali smm že si ju musím vyzdvihnuť do druhého dňa, lebo predajňa nastupovala na dva týždne na dovolenku. Pracujem na smeny a mala mi byť doručená na adresu. Čo sa nestalo. Tak že moja skúsenosť je špatná.

• Nevýhodná cena
    • Zákaznícky portál je nedostupný nezavolali mi ani spať

Oproti nemenovanej sieti predajní bola cena zakúpeného tovaru o 16 % výšia. Zvažujem vrátenie tovaru.

• Cena nezodpovedá kvalite

Nedostatočné informácie o výrobku, až zavádzanie. 10 násobne predražený.

• cele zle

• V predajni Bratislava aupark predavačka odmietla vziať zľavový kupón 25% na nákup v hodnote vyše 170 €. Jej komunikácia so zákazníkom bola arogantná. Po požiadaní, aby si preverila u nadriadených z akých dôvodov odmieta prijať kupón so zľavou reagovala podráždene a tuto možnosť odmietla. Nakoniec sme produkty kúpili cez eshop a využili kupón s 15 % zľavou. Zbytočne sme merali cestu do obchodu niekoľko km. Nespokojnosť!!!!!!

Zavádzanie nakupujúceho. Ak mám 25%zlavu na nákup v predajni, ale nemôžem ju uplatniť na,, už zľavnený tovar,, pred Vianocami každá vec zľavnená 2-3€, aby zákazník nemohol uplatniť kupón. A nakoniec človek zistí, že keď nakúpi cez eshop, kde sú produkty zlacnené viac ako na predajni a uplatní zľavu 15% je na tom lepšie ako keď cestuje 350km do predajne, kde arogantná predavačka povie, že kupón je zbytočný, lebo na náš nákup neplatí.

doplňujúci kalendár do zakladača sa nedá založiť pre zle vyrezané dierky

Objednala som adventný kalendár pre dcéru. Zatiaľ 4 okienka otvorené z toho 3 zvyraznovacky. Ale ani jedna nefunguje.

Zakupeny tovar bol o 5 € drahsi ako u inych predajcov a to napriek tomu ze sa jedna o vas vlastny produkt.

Na reklamáciu som nedostala odpoveď

• Žiadna komunikácia

Tovar som si objednala 23.4.,zaplatila som ihneď, ale prevodom. Doposiaľ nemám žiadne informácie o stave objednavky. Som sklamaná,pretože tovar je určený pre dieťa, ktoré sa nevie dočkať kedy knihy prídu.

Tovar mal byt doruceny do 3 prac. Dni a uz presiel tyzden a stale nebol doruceny.

• Dlhá doba dodania

Nemôžem hodnotiť tovar,ktorý zatial neprišiel.
    Dodanie tovaru trvá dlho

• Veľmi dlhé doby dodania
    • Komunikácia

Mala som tovar uložený na ulozenje Dudvazska 2 Bratislava prisla som tam mala 100€ celu a nemali mi z čoho vydať Tak som povedala , že nechcem aby sa tovar vrátil naspäť ,už som vám chcela ísť telefonovať zrazu našli peniaze na vydaj Bola som veľmi rozčúlená a nepáči sa mi takýto postup s pozdravom

Reakcia obchodu Albi

Dobrý deň.
    Ďakujeme za spätnú väzbu. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti, ale žiaľ, nedokážeme ovplyvniť dostupnosť platobných prostriedkov daného výdajného miesta. V prípade, že budete z nášho eshopu nakupovať nabudúce, pre urýchlenie situácie odporúčame platbu vopred on-line.
    S pozdravom tím ALBI s.r.o.

• Poslali mi iný produkt

Dodanie bolo otrasné, zoberte si príklad z DPD.

tovar som si objednala a do dnešného dna mi nedošla ani sms ani mailže si tovar mám íst vyzdvihnút.