Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Klamlivé jednanie,cena v e-shope 260 eur-urobil som objednávku s tým,že si ju vyzdvihnem a zaplatím osobne.O týždeń volali , cena bola už 350 eur.Dnes som kúpil na i-fixit za 255 eur s dopravou z Nemecka zadarmo.

Máte pochynosti neplaťte vopred ,dajte to na dobierku.Za cca 1 euro sa oplatí vyhnúť problémom.Vždy sa pozerajte na možnosť dobierky.

• Žiadna komunikácia
    • Tovar uvedený skladom, je možno síce skladom, ale ak, tak niekde v Nemecku
    • Pol mesiaca a stále nič

Žiadna komunikácia zo strany predávajúceho, Heureka mi už druhýkrát posiela formulár na hodnotenie, nemám však čo hodnotiť, lebo po 2 týždňoch stále nemám nič. 130€ vyhodených do vzduchu. Žiaden predpokladaný termín doručenia, žiadne ospravedlnenie za meškanie, jediná odpoveď na mnou iniciovaný e-mail prišla v duchu že: Tovar je v Nemecku. Absolútne neodporúčam. Ešte tomu dám čas do konca týždňa a následne podávam podnet na SOI.

Reakcia obchodu ESFA

Mrzí ma že čakáte na tovar tak dlho no nie ste sám.Písal som Vám že je predvianočný čas a bude to trvať dlhšie. Sú veci ktoré odtiaľto zo Slovenska bohužiaľ neovplyvníme. Dostali ste link na UPS až viete kedy k nám tovar dorazí a následne ho posielame k Vám .Ako ospravedlnenie som Vám ponúkol aj 5% zľavu.