Dosli mi značne oskrabane topanky. Za plnu cenu samozrejme. Jedina moznost vratit peniaze ale kedze mi kon chodil o troch nohach a surne som ich potrebovala tak to nebolo pre mna volbou. Ani nemali druhe aby vymenili. Keby si aspoň priznali chybu. Na dalšie nove topanky by sa cakalo 6tyzdnov asi to beru z činy :))) aspon zo slusnosti ste mi mohli dat nejaku zlavu na dalsi nakup alebo nieco sa ospravedlnit ale tento pristup otras. Po tejto skusenosti uz radsej podporim ine eshopy kde im niečo hovori si vazit zakaznika :))
Tovar ponúkate ako kombinovaný zdroj 12/230 V.
Tak nerozumiem,prečo nie je dodávaný spolu s adaptérom 230/12V.
Sú tam len vodiče na pripojenie z 12V zdroja.
Podobné tovary sú dodávané kopletné.
S pozravom Rastislav Slanina -
Tovar bol doručený bez 9w batérie
Chyba im flexibilita a ochota vyhoviet zakaznikovi. Neodporucam !
- Tovar sme objednali už dávnejšie, máme len informácie o potvrdení objednávky, žiadne informácie obchodu o jej spracovaní.
- Nekompetentní a neochotní personal pri vzniknutej chybe daného obchodu. Po správaní objednávky mi neprišiel potvrdzovaci mail .Po telefonáte s obchodom mi bolo odporučené urobiť novú objednávku ,ktorú som vytvorila . Objednaní tovar mi bol doručený 2x (nepreberala som tovar ja ,dana osoba a ani ja sme netušili ,že príde 2x,obe veci boli doručené spolu ,upozornila som obchod aj na to ,ako je možné ,že veci boli doručené spolu keď tam bol rozdiel par dni medzi objednávkami ) Po oboznámení danej situácie predávajúcemu bolo jednanie zo strany obchodu pre mna dosť zarážajúce , fakticky vám dali pocítiť ,že ich to obťažuje a vôbec nezauijima . Takze som 2x zaplatila poštovné za vec (pri prebratí a následnom zaslaní späť)ktoru som samozrejme posielala naspäť ,keďže 2x to iste nepotrebujem. Telefónne číslo by si mali tiež vymazať ,pretoze mi bolo povedané pri riešení vzniknutej situacii ,ze ak to nemám na papieri , že som komunikovala s obchodom ohľadne prvej nepotvrdenej objednavky a danom odporučení ,že ich to nezauijima. Veľmi neprofesionálne jednanie z ich strany . Môj prvý a posledný nákup v tomto obchode . Dúfam len,že peniaze mi naozaj za dany tovar vrátia .
Katastrofalna komunikacia a totalna neochota pri preberani tovaru. Otraveny, neochotny personal. Otvaracia doba do 18:00 avsak mali problem mi vziat platbu kartou na mieste 17:55 z dovodu, ze oni si musia robit uzavierku. Uzavierky si maju robit az po 18:00!! Nehovoriac, ze odignorovana zlava a podobne. Takuto skusenost som mala uz po treti krat. Velmi som sklamana s tohto pristupu. Hlavne, ze tam dve otravene babenky na kase sedia. Katastrofa!!
Telefonoval som pre istotu, kedy asi objednaný tovar dorazí. Keďže išlo o chrániče na stehna proti dažďu, moja potreba bola urgentná. Bolo mi "drzo" povedané, ze 6 týždňov je dodacia lehota a nič sa s tým nedá robiť.
Je možné, že takýto tovar je nezaujímavý na predaj so slušným ziskom, ak sa nemýlim.
Môj názor je, ak si ho môžem dovoliť, že chrániče nie je tak drahý tovar aby ho takáto predajňa nemohla mať na sklade aj vo väčšom počte a potešiť svojich záujemcom zákazníkov takouto praktickou a potrebnou vecou. Tomu sa hovorí marketing v dnešnej dobe. Verte, že je lepší ako reklama na billboarde. -
- Rýchle dodanie balíku
- Objednala som si rajtky a prišli mi potrhané na rozkroku
Objednávka nedošla dokonca ani žiadna odpoveď na ňu. Po piatich dňoch som tam volal v akom stave je objednávka a pán mi vravel že sa na to pozrie a cca o 16.00 hod. mi zavolá. Nikto sa neozval ani email žiadny v akom stave je objednávka.
- Tovar som objednávala pred 3 týždňami. Žiadny tovar nedorazil ani nikto nekomunikoval. Objednala som 6 kybľov.
vobec nic neposlali a ani nereagovali a bolo napisane ze obj. bude vybavena do 48 hod. uz 3,tyzden nevybavena objednavka
Tovar ne doručený.. Čakám 14 dní a žiadna komunikácia nezdvíha obchod
Nevadí kupoval som iné -
tovar nedodaný napriek predchádzajúcemu telefonickému ubezpečeniu o dodaní tiovaru
tovar som objednala pred 10 dňami, doteraz mi neprišiel ani len potvrdzovací mail aby som mohla za tovar zaplatiť a či je vôbec dostupný. viac už z tejto stránky neobjednám
Rukavice nekvalitné, s obchodom sa ohľadom reklamácie nedá spojiť.
- Obchod mi moju objednávku neposlal a ani mi neodpísal že daní produkt nemá na sklade. Až keď som sa informovala na danú objednávku, vtedy odpísali až!!.
Keby tam nevolam, tak nemam tovar do teraz.
Az na zaklade mojho telefonatu mi bol tovar odoslany, kedze si nevedia sparovat platby.
Velky predpoklad, ze sluzby tohoto eshopu uz nevyuzijem. -
Pred 10 dnami som si objednala tovar. Do dnesneho dna mi neprisiel. Pisala som im uz aj meil ci je nejaky problem s mojou objednavkou. Takisto ziadna odpoved
Predajca zavádza zákaznika na svojej stránke. Cena za dopravu uvedená na stránke nie je konečná. Po objednaní tovaru bola cena za dopravu niekoľko násobne navýšená bez toho aby sa predajca ospravedlnil. Iba ma informoval mailom o zmene. Z pôvodnej sumy 3,30€ (vygenerovaná suma stránkou) bola cena za dopravu zrazu 22€!