akoze neviem co mam hodnotit ked som tovar nedostala !?
neviem co to ma znamenat totoReakcia obchodu EQ SYSTEM
Vážená pani Bukovská
Dňa 15.11.2024 ste cez náš eshop objednali tovar na splátky cez Quatro a následne po odoslaní objednávky ste boli presmerovaná na stránku splátkovej spoločnosti Quatro ,kde ste vyplnili žiadosť o poskytnutie úveru a odoslali na overenie .
Na základe Vami uvedených ,neúplných údajov splátková spoločnosť Quatro Vašu žiadosť zamietla ,nakoľko ste v žiadosti neuviedli požadované údaje ohľadom Vášho zamestnania a príjmu resp. ste to ani nevedeli zdokladovať ,
teda nebolo možné overiť Vašu dôveryhodnosť a schopnosť splácať úver čo je jedna z hlavných požiadaviek pre schválenie žiadosti resp. žiadateľom bez pravidelného príjmu ,čo je Váš prípad nie je možné poskytnúť úver na splátky.
Vašu negatívnu recenziu považujeme za neobjektívnu ,nakoľko my sme len predajcom a Vašu žiadosť overuje a schvaľuje splátková spoločnosť Quatro čo je VÚB banka a len na základe ich pokynu ,až po schválení a Vašom elektronickom podpise zmluvy Vám môžeme poslať objednaný tovar.
Ohľadom Vašej neschválenej žiadosti prípadne kontaktujte splátkovú spoločnosť Quatro na infolinke 0850 123 000 ,prípadne cez ich webstránku www.quatro.sk a informujte sa.
Odporúčanie:
Pred nákupom na splátky je potrebné si dôkladne prečítať podmienky ,ktoré nájdete na našej webstránke viď link.
a pokiaľ spĺňate podmienky tak až potom pošlite objednávku a po presmerovaní na stránku splátkovej spoločnosti Quatro vyplňte všetky požadované Vaše údaje na základe ,ktorých splátková spoločnosť Quatro Vašu žiadosť overí a spracuje.
za porozumenie ďakujeme
EQSystem