Do dnešného dňa mi neboli doručené platobne údaje , aby som mohol objednávku uhradiť , hoci som ich o to žiadal .Prislo mi iba potvrdenie o objednávke , ďalej nekomunikujú
děkujeme za recenzi.
Mrzí nás to, ale v systému nikde neevidujeme Vaše emaily. Naše zákaznická podpora Vás bude kontaktovat pro dořešení této nepříjemnosti.
Děkujeme za pochopení,
team eParfumeria.sk -
Dva týždne trvalo kým som dostala tovar.
Medzitým parfumy som objednala aj od iného distribútora lebo som si myslela že ho vôbec nedostanem
Žiadne odpovede na moje e-maili.
Neodporúčam obchod!!!!Reakcia obchodu eParfumeria.sk
mrzí nás tato recenze.
Vaše objednávka byla vytvořena dne 7.11.2024 a dopravci byla zásilka předána dne 8.11.2024. Ve sledování zásilky vidíme, že od 12.11.2024 je zásilka připravena k vyzvednutí. Jinou objednávku na Vaše jméno neevidujeme a nenašli jsme ani emaily, které by jste nám za tuto relativně krátkou dobu mohla odeslat.
Podle informací jde tedy o doručení do 2 pracovních dnů.
Věříme, že jste si pouze spletla prodejce a špatná recenze u našeho eshopu byla přidána omylem.
Děkujeme a přejeme hezký den,
Pred 7 dňami som si objednal a doteraz žiadna komunikácia . Úplne zle
Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za recenzi a mrzí nás špatná zkušenost.
Podle našich informací jste měl telefonický rozhovor s naším zákaznickým servisem a informovali jsme Vás o stave balíku. Jak vám již bylo zmíněno, číslo na sledování zásilky máte uvedeno v automatickém emailu, který Vám byl odeslán hned po předání zásilky dopravci.
Opravdu jde o den zpožděné dodání zásilky, ale ovlivnil to státní svátek v České republice.
Omlouváme se za komplikace a přejeme Vám krásný den,
team eParfumeria.sk -
1.10.2024 som vytvoril novú objednávka a hneď aj uhradil 21,54€ a nedošiel mi ani potvrdzujúci email ani tovar. Peter Hanušniak, 0905/867396
Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za hodnocení a Vaši objednávku.
Objednávka č. 9900070229 ze dne 1.10.2024 Vám byla doručena hned 3.10.2024, tedy 2 dny po jeho vytvoření.
Věříme, že je všechno v pořádku a přejeme Vám krásný den,
team eParfumeria.sk -
E mail o prijatí objednávky prišiel na tretí deň. Nebolo jasne či bola moja objednávka prijatá. Na stránke nie je zoznam objednávok takze nebolo možné preveriť stav objednávky.
děkujeme za vaši objednávku a mrzí mě vaše situace.
Celou záležitost pro vás obratem prověřím a budu vás kontaktovat s možným řešením pro případné další objednávky.
Pro další informace nebo jakoukoli pomoc nás prosím neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Přejeme hezký den,
- Ziadna
- Dodaný iný tovar ako objednaný
- Po telefonáte zo spoločnosťou * Zavolám Vám určite*! a vyriešime to...#doteraz#
Objednala som si Calvin Klein Euphoria EDP 100 ml pre ženy strieborné balenie bola mi dodaná
Calvin Klein Euphoria EDP 100 ml W pre ženy s tým že to je nový obal !!!!
Myslím že po tejto skúsenosti už objednávať nebudem,takto sa to nerobi!Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za recenzi a mrzí nás Vaše nespokojenost.
Naše reklamační oddělení Vám v komunikaci sdělilo, že produkt který jsme Vám odeslali je stejný jako v objednávce a že jde pouze o nové balení produktu, který výrobce může kdykoliv změnit. Informace o novém obalu byla uvedena i na celofánu produktu. Podle informací se tato reklamace vyřešila podle obchodních podmínek a 70% ceny produktu Vám byl odeslán na Váš účet.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Přejeme Vám krásný den,
team eParfumeria.sk -
- Rad som tu nakupoval, ale posledné tri mesiace žiadna komunikácia a tovar pravidelne mešká.
děkujeme za vaši objednávku a mrzí mě vaše situace.
Celou záležitost pro vás obratem prověřím a budu vás kontaktovat s možným řešením, případně s kompenzací.
Přejeme hezký den,
team eParfumeria.sk -
- Zle zvolený prepravca na Slovensku,absolútne nespoľahlivý klamári a ignoranti.
Zvoliť iného prepravcu a zaujímať sa prečo tovar nedoručuje a vymýšľajú si sprostosti.
Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za Vaši objednávku a mrzí nás Vaše nespokojenost ohledně dopravce.
Tuto situaci jsme spolu řešili i v emailové komunikaci, kdy nám dopravce oznámil, že z kapacitních důvodů nebylo možné zásilku doručit v termínu. Dopravce byl požádán o další doručení na Vaší adresu. Podle informací Vám zásilka byla předána na adrese dne 11.6.2024. Zároveň nás prosím neváhejte v případě další objednávky kontaktovat pro doručení vhodného přepravce s ohledem na rychlost a kvalitu doručení.
Pro další informace nebo jakoukoli pomoc nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
eParfumeria.sk -
- Vôbec nevonia, ako by mala
Vôňa vôbec nevonia ako by mala.
Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za objednávku a mrzí mě vaše nespokojenost s produktem.
Dohledali jsme podle objednávky konkrétní produkt a tento jsme zaslali dodavateli jako podnět ke kontrole šarže výrobku. Zároveň se s Vámi spojí náš zákaznický servis s návrhem reklamace, kde bychom vaši situaci individuálně posoudili a navrhli řešení. Samozřejmě se pokusíme záležitost vyřešit k vaší plné spokojenosti.
eParfumeria.sk -
- obchod komunikuje so zákazníkom
- reklamačné oddelenie na základe dôkazov uznalo reklamáciu ako opodstatnenú a firma vrátila 100% ceny výrobku
- obchod už opravil na eshope popis pri produkte Armani Black code, ale treba sledovať zloženie produktu, na tomto eshope Armani Black code , kde hlavou je bergamot, citrón, už nenájdete
- na eshope je vyobrazený flakón produktu Giorgo Armani black code , avšak chýba informácia, že obrázok je len informatívny.
- dodali výrobok v inom flakóne, čo by nebol problém, avšak obsah nezodpovedal zloženiu parfému Giorgo Armani black code, takže dodali iný výrobok
- zavádzajúci popis výrobku na eshope
- ak rozbalíte produkt a následne zistíte, že obsah výrobku nie je zhodný s produktom, ktorý ste objednali, riskujete, že Vám obchod nevráti 20% ceny v zmysle reklamačných podmienok.
- ak si chcete obhájiť reklamáciu, rátajte s tým, že Vám to zaberie množstvo času
Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za objednávku a že jste si udělali čas a podělili se o svou zpětnou vazbu.
Je nám líto, že náš produkt nesplnil vaše očekávání. Vždy hledáme způsoby, jak se zlepšit, a vaše podněty jsou pro nás cenné a už pracujeme na jejich vylepšení. Věřím ale, že se celá situace nakonec vyřešila k Vaší spokojenosti a že v budoucnu nám ještě dáte šanci.
eParfumeria.sk -
Tovar mal prísť v piatok a prišiel až ďalší týždeň v utorok.
děkujeme za vaši objednávku a mrzí mě vaše nespokojenost s délkou dodání.
Situaci jsem prověřila a skutečně došlo ke zpoždění naší vinou, kdy se doba expedice vaší zásilky zpozdila o 2 dny technickou chybou v našem skladu. Za toto zpoždění se velmi omlouváme.
team eParfumeria.sk -
Tovar prišiel ale oveľa neskôr ako to deklarovali na stránke keď som to objednávala.
Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za objednávku a omlouváme se komplikace.
Na našich stránkách se neuvádí termín doručení objednávky, ale termín předpokládané expedice, tedy předání zásilky dopravci k doručení. Od tohoto datumu na Slovensko doručujeme přibližně za 2-3 pracovní dny.
V případě dotazů ohledně doručení nás prosím neváhejte u další objednávky kontaktovat.
- Doba doručenia
Šampón budem hodnotiť po dôkladnom vyskúšaní. Problém a porušenie príslušných nariadení o ochrane zákazníka vidím v tom že nikde na ňom nebol český alebo slovensky návod a popis vyrobku. Čo sa týka obchodu. Objednané 1.maja v boxe packety 7.maja o 16.30. toto uz nie. Pisal som im viac krat a ked iny obchod z ciech bol schopny pri rovnakych podmienkach zvládnuť dodanie 3 mája a po prosím iba po jednom emaili! a tu slo viac mailov tak je tu zjavny rozdiel v kvalite starostlivosti o zákazníka. Tu by som musel znovu nakúpiť len v zjavnej núdzi...keby som nieco potreboval a nikde by to nemali...
Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za Vaši objednávku a za podnět ohledně chybějícího návodu na výrobku. Tuto záležitost budeme řešit s výrobcem.
Situaci jsem prověřila a dle trasování zásilky vidím, že byla přepravcem doručena později, než měla. Necháme u dopravce tuto zásilku prověřit, aby k podobným zpožděním již nedocházelo. Za toto zpoždění se velmi omlouvám.
Věřím, že vaše zásilka z Vaší další objednávky dorazí co nejdříve.
eParfumeria.sk -
Vôňa nezodpovedala. Mala som presne túto istú a rozdiel medzi ňou a vami expedovanou je obrovský. Vami zaslaná poslúži vo WC ako eliminátor pachov.
Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za objednávku a mrzí mě vaše nespokojenost s produktem.
Dohledali jsme podle objednávky konkrétní produkt a tento jsme zaslali dodavateli jako podnět ke kontrole šarže výrobku. Chci Vás ujistit, že produkt můžete jako reklamaci vrátit a bude Vás kontaktovat náš zákaznický servis s návrhem reklamace. Také bychom vás rádi informovali, že produkty nakupujeme pouze přímo u výrobců nebo certifikovaných dodavatelů, a to právě z důvodu zajištění 100% kvality a tento produkt jsme zaslali dodavateli jako podnět ke kontrole šarže výrobku.
Tünde -
- Zakúpila som parfumovanú vodu Paco Rabanne za 82 eur, a poslali mi falzifikát!
Po porovnaní s mojím original parfumom mi bolo hneď jasné že sa jedná o nepravý výrobok, vôňu po pár minútach ani necítiť! ZA 80 EUR! Na e-mail ani telefon zatial nereagujú....
Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za objednávku a mrzí nás Vaše špatná zkušenost.
V emailové komunikaci jsem Vám odeslala informace k vrácení produktu na naše reklamační oddělení. Po obdržení zkontrolujeme šarži výrobku a také se spojíme s výrobcem. Může jít jenom o špatný kus, který nemáme možnost před odesláním zkontrolovat ale uděláme vše proto, aby jste po vyřízení reklamace byla spokojená.
V případě dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat.
Děkujeme a přejeme Vám hezký den. -
Ohodnotenie Vášho obchodu mám na maily skôr ako informáciu kedy tovar dorazí . Tato postupnosť je nesprávna, keďže ani neviem či je tovar na ceste ku mne.
Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za objednávku a mrzí nás tato špatná recenze.
Email o hodnocení našeho obchodu je odeslán automaticky po vytvoření objednávky a reagovat na něho můžete pokojně i po doručení zásilky. Informace o předání balíčku dopravci odesíláme emailem ve chvíli, kdy zásilku opravdu předáme dopravci. Věříme, že jste objednávku v pořádku obdržela a že jste s ní spokojena.
Pokud Vám můžeme nějak poradit, neváhejte nás kontaktovat.
- Bol vypisani ze 3dni dostanem...a cakal som tyzden
- A tak bol vypisani ze 100ml a dostal som 60ml
Děkujeme. -
- na stránke píšu termín dodania, ale je to úplne od reality, už týždeň čakám na tvoj balík, ktorý mal byť u mňa vraj na druhý deň. Objednala som si z tejto stránky, lebo mali najlepší termín dodania. Už si odtiaľ neobjednám.
děkujeme za vaši objednávku a mrzí mě vaše nespokojenost s délkou dodání.
Vaši objednávku jsem ověřovala a dle dostupných informací ke zpoždění opravdu došlo ze strany dopravce. Doručení z našeho centrálního skladu v České Republice trvá 1-3 pracovní dny, což také uvádíme na našich stránkách. Doručení zásilky pak proběhlo dne 11.12.2023 , což není běžná lhůta a mrzí nás zdržení Vaší zásilky pod náporem předvánočního množství objednávek u dopravce. Samozřejmě apelujeme na přepravce, aby doručení probíhalo maximálně do 1-2 pracovních dnů a vidíme, že v některých oblastech se toto již daří. Věřím, že brzy bude doručení ještě rychlejší.
V případě další objednávky mě prosím neváhejte kontaktovat pro doporučení vhodného přepravce a případně i další informace.
Děkujeme. -
- Dĺžka dodania tovaru
děkujeme za vaši objednávku a mrzí mě vaše nespokojenost s délkou dodání.
Situaci jsem prověřila a dle trasování zásilky vidím, že byla přepravcem doručena později, než měla. Necháme u dopravce tuto zásilku prověřit, aby k podobným zpožděním již nedocházelo. Zároveň nás prosím neváhejte v případě další objednávky kontaktovat pro doporučení vhodného přepravce s ohledem na rychlost doručení.
Tünde -
Dodali mi iný parfém než som si objednal.
Reakcia obchodu eParfumeria.sk
děkujeme za Vaši objednávku . Mrzí nás Vaše negativní recenze. Bohužel neevidujeme na Vaší objednávku žádnou telefonní nebo e-mailovou komunikaci.
Pokud máte pocit, že je produkt v nepořádku, neváhejte a pošlete nám jej zpět na reklamaci. Reklamaci se samozřejmě budeme snažit vyřešit k Vaší spokojenosti.
Iveta za eParfumeria.sk