- žiadna
- nespolahlivosť, komunikácia so zákazníkom tak 1/10
Objednávka vytvorená 11.9.25 aj uhradená (vyše 122 eur ) potvrdenie o vytvorení objednávky na mail nedorazilo, ani informácia o úhrade.
Komunikácia so zákaznikom naozaj otrasná. Po opakovaných urgenciách veľmi strohé odpovede na mail. Objednávku odoslali na úplne iné odberné miesto ako som zadala do objednávky, žiadna informácia že je možné si tovar vyzdvihnúť. Opäť po urgencii strohá informácia, že je moja objednávka pripravená na vyzdvihnutie. Keď som tam dorazila, informovali ma, že bola vrátená pre nevyzdvihnutie.
Na moje opakované výzvy bola reakcia: tovar sa vrátil pre nevyzdvihnutie, musíte opäť vytvoriť objednávku, za túto vám vrátime peniaze.
Je 30.10.02025, nemám ani tovar a zatiaľ ani peniaze.
Absolútne neodporúčam. Cez eobuv nakupujem roky, ale dnešným dňom s touto nespolahlivou stránkou končím.
Ak sa nechcete vytočiť, presmerujte sa na iný e-shop.
Broňa -
- veľký výber tovaru
- Neskoré dodanie objednávky.
- Tovar je nekvalitný.
- Obuv sa pri vadách nedá vyreklamovať.
Myslím, že tovar v eshope je pri niektorých značkách II.trieda kvality.
Nákup v e-shope neodporúčam. -
- Platila som bankovým prevodom, super že je možnosť dodania aj poštou, tovar mi prišiel za týždeň objednala som si iba kabelky, značka nobo vyzerá kvalitne s tou som najviac spokojná, značky creole detto cítiť aj vôňu pravej kože šitie kvalitné
- Páči sa mi stránka, dobre spravené vyhľadávanie /filtrovanie za to veľké plus
- Majú zľavu na prvý nákup
- Pomerne drahé poštovné keď neplatíte vopred
- U mňa je podozrenie na fake, aspoň čo sa týka jednej kabelky značky menbur vyzerá nekvalitne, je tenká bojím sa ze ju hneď zničím, šitie je nekvalitné alebo skôr len látka? Na originál stránke značky menbur je ten model co som si objednala ale zips je iný(nemám skúsenosti s touto značkou ale pôsobila že by mala byť kvalitná)
- Značka creole aj menbur sú s kovovými ramienkami, no prídu mi že sú umelohmotné a len potiahnuté kovom, niekto môže oceniť že aspoň nie je ťažká no len či potom tie ramienka aj vydržia uvidím možno tie ramienka ešte rozoberiem a oskrabem aby som vedela do budúcna či je to tak ako si myslím alebo je to riadny kov a len nejaký odľahčený...
V celku môžem hodnotiť obchod skôr ako dobrý ostatné sa ukáže až po používaní tovaru.
Dodanie celkom rýchle (týždeň) cez slovenskú poštu mi kuriér doviezol balík domov - pekne mi prišla aj sms ze mi príde balík a na aké číslo mam volať ak nebudem doma a balík sa dal sledovať na stránke pošty čiže super -
- hrozná komunikácia, ani po 4 dňoch nikto neodpisuje
- peniaze som poslala, viac sa neozvali
platbou na účet určite nie