- kvalitné výrobky,rýchle dodanie
Vzdy rychlo dodane,dobra komunikacia s damamy z obchodu v pripade potreby
Jediný predajca lakov Rocklak
- Rýchle vybavenie objednávky
- Personal na 1☺️
- Produkty 10/10
- Široký výber produktov
- Rýchlosť dodania
- Vyššia cena
Reakcia obchodu ENII-NAILS
Milá zákazníčka, ďakujeme za peknú recenziu a teší nás Vaša spokojnosť s našimi produktmi. Váš tím ENII NAILS :-)
- Veľký výber tovar
Drahé poštovné a dlhšia doba dodania, než u konkurencie
Reakcia obchodu ENII-NAILS
- Výrobky sú kvalitné ,roky objednávam len od enii.
- Darčeky k nákupu
- Kvalitne produkty
- Bezpečne zabalené
- Vzorkovniky skresľujú prišiel mi iný odtieň ako som chcela
Reakcia obchodu ENII-NAILS
Milá zákazníčka, ďakujeme za peknú recenziu a teší nás Vaša spokojnosť s našimi produktmi. Fotky odtieňov sa snažíme stále aktualizovať a vylepšovať. Váš tím ENII NAILS :-)
Veľmi rýchle dodanie tovaru
- Super spolupráca ,ústretový
Reakcia obchodu ENII-NAILS
- Podrobný popis produktov na stránke
- Fotografie produktov zodpovedajúce realite
Reakcia obchodu ENII-NAILS
- tovar prišiel veľmi rýchlo, jeden deň som objednala druhý deň mi bol doručený
- krásne zabalený
- zastihla som akciu doprava zadarmo
žiadna
Velka spok9jnost
- Kvalita tovaru
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Komunikácia
- Dobta ko komunikacia
Reakcia obchodu ENII-NAILS
Objednávka vybavená rýchlo,len pol litrová dezinfekcia je bez rosprasovaca,obrázok nezodpovedá skutočnosti
Reakcia obchodu ENII-NAILS
Mrzí nás, že nastala chybička, fotky sa snažíme stále aktualizovať. Váš tím ENII NAILS :-) -
veľmi dobrá komunikácia. Kupovala som prvý krát a nakoľko som tomu moc nerozumela ( rozdiel medzi lakmi ) tak som samozrejme niečo neobjednala. Musím povedať že objednávku som robila večer, hneď na druhý deň ráno mi volala veľmi milá bytôstka , ktorý ma zasvätila do produktov. Nič nevnucovala, ale teda upozornila, že ak kupujem produkt B budem potrebovať aj produkt A. Čiže za mňa vysoká profesionalita. Ďakujem
Reakcia obchodu ENII-NAILS
- Vzdy rychle dodanie vyborna komunikacia
Reakcia obchodu ENII-NAILS
Vyrobky su kvalitne, rychle dodanie, velka spokojnost :)