Všetko ok

děkujeme Vám 100 % hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si moc vážíme.
    Těší nás Vaše spokojenost a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte náš eshop.

Kateřina Prajková

Maximálna spokojnosť s rýchlosťou doručenia.

Kateřina Prajková

• dobrý pomer kvalia a cena

Kateřina Prajková

Tovar bol rýchlo doručený. Všetko ako má byť.

děkujeme Vám 100 % hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si moc vážíme.
    Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí vyřízení a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte náš eshop.

Kateřina Prajková

• vynikajúca komunikácia, super prístup k zákazníkovi

• Super, rýchle

rýchlo, k spokojnosti

děkujeme Vám 100 % hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si moc vážíme.
    Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí doručení a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte náš eshop.

Kateřina Prajková

Plne odporúčam. Rýchle dodanie.

• S
    • Som spokojná s tovarom

• Nákup priamo z gauča.
    • Nemám.

Rýchle objednanie, rýchle doručenie.

Reakcia obchodu Emahome.sk

děkujeme Vám za takovéto hodnocení a doporučení našeho internetového obchodu.

S pozdravem
    Petr Juránek

DOBRE

• Lacno Rychlo

Som spokojny s cenou a rychlou dopravou.

Rýchlosť dodania.

Reakcia obchodu Emahome.sk

ďakujeme Vám za Vaše 100% hodnotenie a odporúčanie. Máme obrovskú radosť, že Váš nákup prebehol rýchlo a bez komplikácií. Veríme, že na základe Vašej pozitívnej skúsenosti sa rozhodnete u nás nakúpiť aj v budúcnosti.

• skore dodanie

Reakcia obchodu Emahome.sk

děkujeme Vám za kladné hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si moc vážíme.

Rychlost

• OK

Kateřina Prajková

Nakupovali sme prvý krát všetko prebehlo v poriadku tovar super

Reakcia obchodu Emahome.sk

děkujeme za Vaše kladné hodnocení.

Velice si vážíme vašeho nákupu u nás.

S pozdravem
    Raková Michaela

• Rychlost dodania, skvela komunikacia

• Rýchlosť dodávky.

Komunikácia so zákazníkom je OK, rýchle dodanie tovaru.

Spolahlivost ,rychlost, kvalita..