Som veľmi spokojná.
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme Vám 100 % hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si moc vážíme.
Těší nás Vaše spokojenost a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte náš eshop.
S přáním hezkého dne,
Kateřina Prajková -
- Spokojnosť
děkujeme Vám za kladné hodnocení
Velice si vážíme Vašeho nákupu u nás.
Mockrát děkujeme
Všetko Top
děkujeme Vám za kladné hodnocení
Velice si vážíme Vašeho nákupu u nás.
Mockrát děkujeme
Raková Michaela -
Žiadna komunikácia zo strany obchodu ohľadom doručenia. Nesprávna cena za tovar. Balíky odoslané z iných predajni. Prví a posledný nakup
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme za Vaše hodnocení i přesto, že není kladné
Velice nás mrzí, Vaše tvrzení, že nebyla z naší strany žádná komunikace, s tím nesouhlasím, od začátku jsme s Váma komunikovali.
Ano jelikož máme více skladů, může se stát, že je někdy objednávka rozdělená do 2 balíků, tato informace je však zákazníkovi sdělena v emailu o expedici.
Raková Michaela -
- tovar som dostala poškodený
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Bohužiaľ, k tejto situácii sa nemôžeme konkrétnejšie vyjadriť, pretože neevidujeme od Vás žiadnu e-mailovú komunikáciu, ani telefonickú.
Samozrejme, budeme vás kontaktovať, aby sme situáciu vyriešili k vašej spokojnosti.
Spokojnosť našich zákazníkov je našou prioritou a o to viac nás mrzí vaša negatívna recenzia.
S pozdravom,
- Rýchle jednanie, perfektné ceny,bleskové zaslanie tovaru, 100%
Max.spokojnosť, odporúčam
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za 100 % pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Máme veľkú radosť, že Váš nákup prebehol rýchlo a bez komplikácií. Veríme, že na základe Vašej pozitívnej skúsenosti sa rozhodnete u nás nakúpiť aj v budúcnosti.
spokojnosť
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Veríme, že na základe Vašej pozitívnej skúsenosti sa rozhodnete u nás nakúpiť aj v budúcnosti.
- Rychle a bezproblémové dodanie
Kristína Blašková -
Som spokojná - výhoda doručenia na adresu.
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za prejavenú dôveru a odporúčanie.
Objednaka nedorazila od 13.12 2023
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za spätnú väzbu aj keď negatívnu. Tovar Vám nebol odoslaný z dôvodu neevidovania vašej platby (online platba kartou) o čom sme vás informovali. Neevidujeme od vás doposiaľ žiadnu odpoveď. Pokúsime sa s Vami spojiť znovu, a situáciu vyriešiť k vašej spokojnosti.
Kristína Blašková -
Po prvej komplikácií mi boli peniaze vrátené. Po opätovnej objednávke tovar promtne dodaný.
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme Vám za hodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Věříme, že u nás znovu někdy nakoupíte.
Petr Juránek -
- rýchle dodanie,celková spokojnosť
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme Vám 100 % hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si moc vážíme.
Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí vyřízení a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte náš eshop.
S přáním hezkého dne,
Kateřina Prajková -
som vdačná za rýchle doručenie,aj ked som objednávku poslala neskoro,ale tovar mi prišiel veľmi rýchlo a stromček je nádherný.
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme za vaše doporučení, které nás velmi těší.
Jsme rádi, že jste s rychlostí a kvalitou zboží spokojeni.
Klára šůstková -
- Super rýchle vybavenie a doručenie objednávky
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme za pozitivní hodnocení našeho obchodu.
Jsme potěšení, že jste s nákupem byli spokojeni a budeme rádi, když i pro příští nákup zvolíte náš eshop.
Rýchle dodanie top ďakujem
děkujeme za vaše hodnocení,
Klára Šůstková -
- Tovar mi poslali v troch balíkoch kde mala byť súhrnná suma 152euro pričom prvý balík ktorý dorazil som mala platiť 148,50 a v balíku bol tovar za 32 euro?? Celé som to vzápätí odmietala. Toto sa nerobí. Nie sme za somárov. Veľmi neférové.
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme za vaše hodnocení.
Bohužel nemůžeme z vaším klamavým hodnocením souhlasit.
Nakolik jsme zásilky odeslali pouze ve dvou balíčcích o čemž jsme Vás i infromovali v emailové komunikaci o rozdělení zásilek, kdy u první části zásilky byla nastavena dobírková částka 148,50€ a v druhé části balíčku byla nastavena dobírka 2,90€
Zásilky byly rozdělené z důvodu velikosti a také toho že máme více skladu, ze kterých zásilky odesíláme.
Vámi uvedené ceny tedy nejsou založené na pravdě, nakolik máme i stvrzenky od předání balíku s nastavenými správnými dobírkovými částky a o to víc nás mrzí vaše trvzení, které očerňuje naši společnost.
Balíček který tady uvádíte za 32€ nebyl tedy od naší společnosti a Vám být tedy odesílána jiná část zásilky.
O změně v objednávkách rozdělení zásilek a všem informujeme zákazniky prostřednictvím emailu, případně telefonického kontaktu a částky rozdělujeme spravedlivě podle závazné objednávky, kterou si zákazník u nás vždy vytvoří.
Klára Šůstková -
- Cista katastrofa.posielate veci .ani nepozriete co.hamba.neodporucam nikomu.
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme za vaše hodnocení, i když nás mrzí, že je negativní.
Za vzniklé komplikace s doručeným zbožím se omlouváme, nakolik Vámi doručené zboží, bylo dodáno a baleno přímo od výrobce a tedy muselo dojít k pochybení již ze strany výroby.
Tato chyba nás velmi mrzí, nakolik originálně zabalené a zapečetěné krabice nejsou již kontrolovány pokud krabice nevykazuje závadu, pouze jsou řádně zabaleny k přepravě.
Za vzniklé kompliakce jsme se Vám ihned omluvili a nabídli možná adekvátní řešení, nakolik s námi již od té doby dále nekomunikujete ani na opakované výzvy nereagujete, proto nejsme schopni s Vámi dořešit situaci k vaší spokojenosti.
věřím, že se nám podáří však spojit a vše dořešit.
bez problémov
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za prejavenú dôveru a 100% odporúčanie.
- dobrý výber
- dobré ceny
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za 100 % pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Veríme, že na základe Vašej pozitívnej skúsenosti sa rozhodnete u nás nakúpiť aj v budúcnosti.
Som maximálne spokojná
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme Vám za hodnocení a doporučení našeho internetového obchodu. Těší nás Vaše maximální spokojenost a věříme že u nás opět brzy znovu nakoupíte.
S přáním pěkného dne a pozdravem
Petr Juránek