Výborne a rýchlo
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za Vašu recenziu a hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojní s naším servisom a že všetko prebehlo rýchlo a bez problémov.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
S pozdravom,
- Vynikajúci tovar
Dobrý deň
ďakujeme za Vaše skvelé hodnotenie. Sme radi, že ste s naším tovarom spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a motivuje nás poskytovať čo najlepšie služby.
Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme Vám za udělené hodnocení našeho internetového obchodu s doporučujícím komentářem.
S pozdravem
Petr Juránek -
rýchlosť, spoľahlivosť
děkujeme Vám 100 % hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si moc vážíme.
Těší nás Vaše spokojenost a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte náš eshop.
Kateřina Prajková -
- Tovar som dostal skôr ,ako mi prišli všetky maily k tovaru
Prvý krát som tovar riešil cez tento obchod . Spokojnosť , rýchli dovoz. Na požiadanie obratom som dostal návod na obsluhu .
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu. Sme veľmi radi, že ste s naším obchodom a rýchlym doručením spokojní.
Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme splnili Vaše očakávania.
Ďakujeme za Vašu dôveru a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
Všetko ok
Kateřina Prajková -
Maximálna spokojnosť s rýchlosťou doručenia.
Kateřina Prajková -
- dobrý pomer kvalia a cena
Kateřina Prajková -
Tovar bol rýchlo doručený. Všetko ako má byť.
děkujeme Vám 100 % hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si moc vážíme.
Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí vyřízení a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte náš eshop.
Kateřina Prajková -
- vynikajúca komunikácia, super prístup k zákazníkovi
Kateřina Prajková -
- Popis produktu je veľmi stručný a nezodpovedá skutočnosti
- Tovar nie je uskladnený na Slovensku ale v Česku
- Klientské centrum je v Čechách
Je to slovenská stránka, ale zákaznícke centrum a aj tovar bol v Čechách. V popise je napísané, klimatizácia je aj so supravou na okná. Pod týmto pojmom si oredstavujem takzvaný tesniaci rukáv na utesnenie okna a rúry. Prišla mi však iba redukcia rúry z okrúhlej na hranatú. Čo sa týka doručenia, na stránke bolo napísané, že tovar je na sklade a bude doručený do 3 dní. To bol jeden z dôvodov prečo som si vybral túto stránku. GLS kuriér mal veľmi slabé info, ak vôbec, o tom kde je balík a tak som nemal predstavu kedy bude vôbec doručený.
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme za Vašu správu a za informácie, ktoré ste nám poskytli.
Radi by sme Vás informovali, že sme česká firma, čo je jasne uvedené v našich kontaktoch a obchodných podmienkach na našej webovej stránke.
Čo sa týka obsahu balenia, pri produkte sme jasne uviedli, čo je jeho súčasťou. Je nám ľúto, že obsah balenia nezodpovedal Vašim očakávaniam. V prípade, že Vám chýba akákoľvek súčasť balenia, prosím, kontaktujte našu zákaznícku podporu.
Doručovacia doba uvedená na našej webovej stránke je orientačná a môže sa líšiť v závislosti od rýchlosti doručenia prepravnou spoločnosťou. Mrzí nás, že ste mali problémy s doručením Vašej zásielky a že kuriér nemal dostatočné informácie o stave balíka.
Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte kontaktovať našu zákaznícku podporu. Sme tu, aby sme Vám pomohli.
Ďakujeme za pochopenie.
- Super, rýchle
rýchlo, k spokojnosti
děkujeme Vám 100 % hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si moc vážíme.
Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí doručení a budeme rádi, když i pro příští nákup navštívíte náš eshop.
Kateřina Prajková -
Plne odporúčam. Rýchle dodanie.
- S
- Som spokojná s tovarom
- Nákup priamo z gauča.
- Nemám.
Rýchle objednanie, rýchle doručenie.
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme Vám za takovéto hodnocení a doporučení našeho internetového obchodu.
S pozdravem
Petr Juránek -
DOBRE
- Lacno Rychlo
Som spokojny s cenou a rychlou dopravou.
Rýchlosť dodania.
Reakcia obchodu Emahome.sk
ďakujeme Vám za Vaše 100% hodnotenie a odporúčanie. Máme obrovskú radosť, že Váš nákup prebehol rýchlo a bez komplikácií. Veríme, že na základe Vašej pozitívnej skúsenosti sa rozhodnete u nás nakúpiť aj v budúcnosti.
- skore dodanie
Reakcia obchodu Emahome.sk
děkujeme Vám za kladné hodnocení a doporučení našeho eshopu, kterého si moc vážíme.
Kateřina Prajková