• rýchle dodanie
    • dobré ceny

Reakcia obchodu ELMIT.sk

Ďakujeme Vám za kladnú recenziu, sme radi že ste s nákupom v našom internetovom obchode a predajni spokojný.

• Všetko OK , OK .............. OK

Rychlost doručení !

Kolektív firmy ELMIT, s.r.o.

Tovar bol doručený nasledujúci deň

• rychle dodanie, komunikacia,
    • ochota riesit problem

Dobrý deň p. Peter,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že ste mali negatívnu skúsenosť s popisom produktu. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá a na základe nej sme už upravili popis Dotykového spínača s funkciou stmievania a do AL profilu - 18DIMMER, aby lepšie odrážal jeho skutočné vlastnosti. Konkrétne sme pridali informáciu, že v prípade výpadku alebo odpojenia napájania sa pamäť vymaže.

Po telefonickej dohode vrátite tovar na naše náklady a obratom vrátime plnú cenu objednávky vrátane dopravy. Je nám ľúto, že ste boli sklamaný a ďakujeme, že ste nás na túto chybu upozornili.

V prípade ďalších otázok alebo problémov nás neváhajte kontaktovať, radi Vám pomôžeme.

• rýchle dodanie
    • široký sortiment

Kolektív firmy ELMIT, s.r.o.

• široký výber sortimentu, rýchle vybavenie a dodanie

Veľká spokojnosť, výborná komunikácia a rýchle dodanie.

Kolektív firmy ELMIT, s.r.o.

Rýchlo, spoľahlivo všetko v poriadku som úplne spokojný. Odporúčam.

• velky vyber
    • prehladny eshop
    • dobre ceny

vsetko bolo v poriadku, mali hned skladom a prislo rychlo

• bleskurýchle vybavenie objednávky

• široký sortiment
    • rýchle vybavenie

spoľahlivý osvedčený obchod

Maximálna spokojnosť

Kolektív firmy ELMIT, s.r.o.

Skvelý výber , dobré ceny , rýchle dodanie.

• velka profesionalita
    • perfektny eshop
    • rychle odoslanie
    • dobre ceny
    • neviem o nicom

Obchod som nasiel nahodou. Prekvapila ma kvalita komunikacie obchodu, rychlost odoslania a celkovy dojem. Musim odporucat.

• Rýchla dodávka tovaru, cena

• Zaujímavé ceny
    • Rýchlosť vybavenia objednávky

Spokojnosť.

Kolektív firmy ELMIT, s.r.o.

• Promptnost komunikacie a aj dodania tovaru.

Dobry internetovy obchod, doporucujem.

• výborná komunikácia
    • ústretový prozákaznícky prístup

V mojej objednávke nastal problém s výrobcom vypínačov - ABB. Spoločnosť ELMIT mi všetko vysvetlila, navrhli mi niekoľko alternatív na riešenie, z ktorých som si mohla vybrať tú navhodnejšiu pre mňa. Informovali ma o stave mojej objednávky proaktívne telefonicky aj mailovo. Chápem, že problém nevznikol na strane ELMITu. Ďakujem veľmi pekne za veľmi ústretový prístup.

Vážená pani Kristina,

Ospravedlňujeme sa za oneskorenie dodania a za nedostatočnú komunikáciu. Vaša objednávka bola vytvorená 3. júna a informovali sme Vás o dodacej lehote 7-14 dní dňa 4. júna.

Problém vznikol u nášho dodávateľa, ktorý nedodržal plánovaný termín. Očakávame, že tovar dorazí tento štvrtok. Akonáhle budeme mať potvrdené jeho expedovanie, ihneď Vás budeme informovať.

Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Veľmi pružná

Všetko ok!