- Som spokojný matierial je v poriadku.
Obchod je OK, nasiel som co som potreboval a mozem povedat ze ako v jednom z mala som tovar nasiel a aj ked ho nemali skladom vedeli zabezpecit jeho rychle dodanie
- Rychle odoslanie
- Dobra komunikacia ohladom odoslania
- Pri rozbalení zistená závada, bezproblémová bezplatná výmena zo strany predajcu
- Kvalitný tovar
Držia slovo v ponuke.
Z predajcom som bola spokojná, komunikácia na úrovni, rýchle dodanie, odporúčam.
Reakcia obchodu ELMIT.sk
Ďakujeme vám úprimne za skvelé hodnotenie! Veľmi si vážime vašu dôveru a sme radi, že ste boli s nákupom v našom internetovom obchode aj predajni maximálne spokojní. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce.
Tešíme sa, že vás opäť privítame a budeme môcť splniť vaše očakávania aj v budúcnosti.
Kolektív firmy ELMIT, s.r.o. -
- Ochota a podpora ako i poradenstvo i pre laika.
- Ďakujem
Určite odporúčam! ♥️
rýchle dodanie
Reakcia obchodu ELMIT.sk
Ďakujeme vám úprimne za hodnotenie! Veľmi si vážime vašu dôveru a sme radi, že ste boli s nákupom v našom internetovom obchode aj predajni maximálne spokojní. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce.
- rýchle dodanie
- Dobré ceny.
- Rýchle dodanie.
- Žiadna.
Kolektív firmy ELMIT, s.r.o. -
velky vyber, dobre ceny, rychle dodanie, bezproblemova kominukacia a informovanost, odporucam
- rychle dodanie tovaru
- Len samé plusky.
Rýchle spracovanie objednávky a doručenie,
tovar dobre zabalený.Reakcia obchodu ELMIT.sk
- Velmi rychle dorucenie
- Rychle dodanie
- odborna pomoc pred kupou
Kolektív firmy ELMIT, s.r.o. -
- Rýchle dodanie, príjemné ceny, bohatý sortiment
Kolektív firmy ELMIT, s.r.o. -
Obchod mal tovar ktory som potreboval vo vyhodnej cene a s rychlim dorucenim
- rychlost
- dobra prepracovana webova stranka
- expertne kalkulacky
S úctou,
Kolektív firmy ELMIT, s.r.o.