- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu ELMIT.sk
Ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu recenziu a dôveru, ktorú ste prejavili nášmu internetovému obchodu a predajni. Sme radi, že ste boli s nákupom spokojný a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
https://www.elmit.sk -
Velky vyber tovaru a vyborne ceny.Odporučam každemu
- Prehladny web, rychla doprava
Rychly nakup, prehladny web, prijatelne ceny, rychla doprava
Ok.
https://www.elmit.sk -
- Rýchle vybavenie a super ceny
rýchle dodanie
https://www.elmit.sk -
- velka ochota aj pri telefonických dotazoch
- Bezproblémov, rýchle dodanie
https://www.elmit.sk -
- Veľký výber tovaru za rozumné ceny
https://www.elmit.sk -
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
- Rýchlosť dodania
https://www.elmit.sk -
- Cena tovaru, expresne vybavenie objednávky
- operatívna dodávka tovaru
- kvalita tovaru
- rychlost dorucenia
- ziadna
https://www.elmit.sk -
Zatiaľ som tu našiel všetko čo som potreboval.
https://www.elmit.sk -
Už som viac krát nakupoval u nich. Celková spokojnosť