Reklama

Obchod bol zablokovaný z dôvodu porušenia OP Heureky

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Hodnotím výborbe kvalitu tovaru aj službu dodania

rychle spolahlive dodanie

Čo som si objednal tak to prišlo .

• 10 %

• neodpovedaju na emaily
    • nekomunikuju

Veľmi zlá komunikácia a dlhé čakanie

Objednávku č. 46496 som vytvoril 3. 8. 2026 a zaplatil som ju vopred bankovým prevodom vo výške 26,78 €. Platba bola z mojej strany úspešne odoslaná a podľa potvrdenia bola prijatá bankou príjemcu.

Následne som bol požiadaný o overenie veku, ktoré som podľa ich pokynov úspešne dokončil. Dňa 6. 8. mi prišiel e-mail, že objednávka je v stave „Vybavuje sa“.

Odvtedy som však nedostal žiadnu informáciu o objednávke. Na e-maily mi neodpovedali a telefonicky sa mi ich tiež nepodarilo zastihnúť. Na stránke pritom objednávka stále dlhý čas zobrazovala stav „Čaká sa na platbu“.

Neskôr som zistil, že objednávka bola bez ďalšieho upozornenia zrušená. O zrušení som nedostal žiadny e-mail ani inú informáciu.

Najviac mi prekáža práve komunikácia – keby mi jednoducho napísali, že je s objednávkou problém alebo že ju rušia, nemal by som s tým taký problém. Takto som viac ako dva týždne nevedel, čo sa s objednávkou deje.

Za mňa veľmi zlá skúsenosť a obchod neodporúčam. Teraz čakám na vrátenie zaplatenej sumy 26,78 €.

• 10 %

The prepaid item hasn't shipped for two weeks. No response from the store.

• Nikto neodpoveda na moje maily

• Obchod nekomunikuje
  • 50 %

• Dostala som presne to čo som zaplatila v termíne
    • Nedá sa im dovolať telefón je vypnutý,číslo ktoré voláte je momentálne nedostupné...

Objednala som tovar 2x liqiudi , oxva xlim pro3 plus náhradné hlavice a zaplatila objednávku popredu s osobným odberom v Galante. O 3 dni mi prišiel email, tovar je pripravený na vyzdvihnutie. Na danej adrese sú no tabuľa Elitom už vidno nebola riadne ledva som ich našla. Povedala som č.objednávky nasledne mi tovar dal pán do ruky bez krabičky bez sáčku. Moja skúsenosť je našťastie pozitívna a dali mi všetko presne tak ako som si objednala a zaplatila.

• Tovar prišiel rýchlo a poriadne zabalený. Neboli žiadne komplikácie

• žiadna komunikácia

nemám slov

• Žiadna komunikácia,nedvíhajú mobil
    • Tovar nebol dodaný ani 4 dni po termíne

• Nedostávam správy o objednávke a neprišla mi

• Rýchlosť
    • Nulová komunikácia
    • Doručujú iný tovar ako bol objednaný

Verím že pokiaľ človek objedná a je mu doručené čo objednal bude spokojný. Ak sa stane že doručia nesprávny tovar, tak nereagujú na emailovú komunikáciu. Ani na opakovanú emailovú komunikáciu. Prvá objednávka bola v poriadku lebo tam bolo čo malo byť. V druhej iný tovar a bez reakcie obchodu.

• neopidsuju

• Tovar mi ani po desiatich dňoch nebol doručený

• Rýchle dodanie

Zaplatil som objednávku žiadne inf o jej stave už týždeň,dovolať sa niet komu telefóny povipinane.

Rýchle dodanie tovaru a super ceny

• Napísala som emaily o vrátení peňazí keď mi objednávka neprišla no zatiaľ bez odpovede.

• Jedine stastie , ze platba bola nastavena na dobierku, inac sa mozem rozlucit s uhradou.

Nedodanie tovaru aj ked obj bola zadana 2x
    ziadna komunikacia /telefony neplatne alebo presmerovane do neznama/
    jedina informacia z automatu den dodania zasielky .
    Zial aj tak nepride .
    Jedine stastie ,platba bola nastavena na dobierku, inac sa mozem rozlucit s uhradou.