- Bezproblémové objednanie a doručenie.
- Ochota a ústretovosť.
- Rýchle dodanie, kvalitný tovar.
Jednoznačne odporúčam.
- kvalitné produkty, možnosť platby bankovým prevodom, krátka lehota dodania,
maximálna spokojnosť, dobrá komunikácia s e-shopom, skutočne krátka lehota dodania produktov - po prvej dobrej skúsenosti som opakovane objednávala tovar, pričom posledná objednávka bola realizovaná dňa 12.03.2021 (piatok) a tovar mi kuriér doručil už v pondelok 15.03.2021
- Tovar mi bol promtne doručený
Zarazilo ma, že sivé respiratory boli pekne jednotlivo zabalené, a biele po 5 kusov zabalené spolu, čo nezodpovedá mojim predstavám o dodržiavaní hygienických opatrení.Zabalene sú štýlom, ako ja balim potraviny do potravinovej fólie.Uvitala.by som do budúcna, aby každý biely respirator, ako ten sivý, bol balený zvlášť do obalu.V krabičke bolo dosť miesta pre 5 kusov.Velka krabica bola naplnená tak do dobrej polovičky. Na respiratoroch je slabo vytlačená norma a nevidím značku NR alebo R,hoci viem, že ide o jednorazovú zdravotnícku pomôcku.
- spokojnost
- Rýchla reakcia na objednávku.
Škoda, že neponúkajú možnosť doručenia zásielky do balíkoboxu. Ponúkajú dovoz tovaru cez poštu, ale nie poštový balíkobox.
Tovar mi bol vcas a kvalitne doruceny. Velka spokojnost.
- Rýchle dodanie,a informacia o stave zásielky
Aj keď mi omylom zabalili inú farbu respiratorov, o darom mi poslali správnu, bez poštovného a zlú farbu som mala grátis. Korektné jednanie. Ďakujem
- veľmi rýchla dodávka tovaru
Objednany tovar prisiel v poriadku. Certifikaty respiratorov boli prilozene. Respiratory dobre sedia na tvari. Skor pre uzsiu tvar. Jedine, co moze niekomu vadit, oznacenie a znacka CE nie je vytlacena priamo na redpiratore. Na ciernych sa to mozno neda. Na cervenom bolo, ale rozmazane.
Som spokojná
Maximálna spokojnosť s tovarom aj s obchodom. Vela zdravia pracovnikom obchodu.
Tovar mi ešte neprišiel.
Som spokojná.
Rýchlo a bezpečne
Objednane respiratory mali byt 4 vrstvove ale v skutocnosti my boli dorucene 5 vrstvove,cize to bol cisty podvod pre zakaznika!!!!
- Rýchle doručenia, možnosť výberu farby
- Objednávka vybavená perfektne, okamžite, spokojnosť bez výhrad