- Doručenie po piatich dnoch od objednania je pre neakceptovateľné
Reakcia obchodu Elektrotechmat.sk
přestože v týdnu od 8.05 do 10.05 byl státní svátek a objednávka dorazila 9.05, zboží bylo odesláno ještě týž den a doručeno do Alzaboxu v pondělí 13.05 to znamená třetí pracovní den (o víkendech balíkové služby nedoručují). Recenze je tudíž naprosto neobjektivní a hraničí s poškozováním dobrého jména společnosti. Zákazník by si měl uvědomit, že v takovém případě je společnost oprávněna vymáhat náhradu.
S pozdravem
Ing. Jiří Hora
jednatel společnosti -
Nebol mi doručený schodiskový automat iba jeden kus,napriek tomu boli fakturované dva kusy . Prosím Vás pošlite mi chýbajuci tovar . Ďakujem.
Reakcia obchodu Elektrotechmat.sk
za chybu se omlouváme a chybějící schodišťový automat ihned odesíláme. Není pochyb, že je to jednoznačně naše chyba, ale i my zaměstnáváme lidi a lidé občas chyby dělají.
Zarážející je, negativní hodnocení 0,5 ve všech bodech, protože:
1) Objednávka byla přijatá v pátek 27.10.2023 a vyrobena (zásuvková kombinace) a odeslána v pondělí 30.10.2023. Doručena byla 3.11.2023. Reálně tedy nebylo možné dodat zboží dříve i vzhledem ke dni pracovního klidu 1.11.2023.
2) Hodnocení kvality komunikace je nepochopitelné, protože zákazník nejprve emotivně zaškrtal 0,5 bodu u všech otázek hodnocení odeslal a teprve po jeho odeslání nás informoval o nekompletnosti dodávky. Jakým způsobem jsme tedy mohli komunikovat dříve?
3) Stejným minimálním počtem bodů hodnotil i zákazník kvalitu dopravy, kdy dopravce doručil zboží v nejkratším možném termínu a na nekompletnost neměl ani ten sebemenší vliv.
Z výše uvedeného si každý může udělat obrázek o objektivitě tohoto hodnocení sám. Bohužel nám již hodnocení zůstane.
Závěrem si pouze dovolujeme upozornit, že zákony jsou chráněni nejen spotřebitelé, ale i firmy a v případě, že spotřebitel uvádí ve veřejném prostoru nepravdivé nebo zavádějící informace, může ho společnost žalovat pro poškozování dobrého jména. Je tedy v každém případě lepší věnovat jakýmkoliv hodnocením pozornost a uvádět pouze pravdivé údaje.
S pozdravem
Ing. Jiří Hora
jednatel společnosti -
Bol mi zaslaný iný typ zaťahovacieho pera. Nevracal som ho len preto, že by sa to vzhľadom na cenu poštovného neoplatilo a súrne som ho potreboval.
Dúfam, že to bol len omyl pracovníka, ale aj tak si myslím, že týmto laxným prístupom k práci si žiadna firma zákazníka nezíska.