Nespoľahlivý eshop. Inzerujú to čo nemajú a potom rušia objednavky.
Na potvrdení objednávky bolo písané, že z dôvodu veľkého množstva objednávok mi bude tovar doručený do 3-4 dní. K dnešnému dňu sa mi ešte ani kuriérska spoločnosť neozvala. Budem rád, keď s tou zváračkou budem pracovať najbližšiu sobotu.
- výhodu
tovar dorazil ale NIE VšETKO čO SOM ZAPLATIL .
dobre ceny,rýchle dodanie ,dovoz zdarma
Objednal som tovar ktoý mal byť na sklade. A nebol. Kamarátovi som objednával zváračku a nedostal ktomu návod! Všetko ostatné bolo v Polštine!
- Žiadna odpoveď ohľadom reklamácie už druhý týždeň a žiadna snaha na vyriešenie problému taka je moja skúsenosť
všetko ok
- Tovar prišiel poškodený , úplne lajdácky zabalené
- Nulová komunikácia s obchodom a keď už sa ozvú tak sa s toho vykrúcaju aby nemusel vrátiť alebo vymeniť tovar
- Pozor neodporúčam kupovať s tohto obchodu radšej kúpte u overených
Neodporúčam radšej si priplaťte 10€ a kúpte inde neoplatí sa to keď vám to príde rozbité lebo nie sú schopný priplatiť krehké
- Objednávka neprišla, žiadne vysvetlenie zo strany obchodu??!!
- Klamanie zákazníkov
- Nedodržanie objednávky
Škoda si niečo objednat
Nikto so mnou od objednávky nekomunikoval
- SUPER! Dodacia lehota, kommunikácia vsetko OK!!
- Nemám žiadne informácie v akom stave je moja objednávka !!!!!!!!!
Doposiaľ neviem či bude moja objednávka vybavená ?????, alebo mám osloviť iného dodávateľa ???? !!!!!, no nechcem spôsobiť situáciu že mi dodajú tovar dvakrát a budem musieť jeden odmietnuť ???
- Tovar mi nebol doručený a na otázku v akom stave je moja objednávka mi nebolo odpovedane
- Rychle dodanie
- Objednávka nebola ani potvrdená ani doručená.
V minulosti som objednával zváračku a vtedy prebehlo všetko v poriadku. Tentokrát som si objednal príslušenstvo k zváračke a neprišlo mi ani potvrdenie objednávky ani žiaden mail od predajcu. Očividne sa objednávkami s nižšou hodnotou vôbec nezaoberá.
Chýba Slovenský manuál k zváračke aj ked nieje ťažké pochopiť ovládanie.
Rýchle vybavenie ,doprava tiež, akurát mi chýbal podrobný manuál pre zmontovanie v slovenčine .
- Tovar my neprišiel ,čakam 3 tyždne a nič ani vobec nekomunikuju zo zakaznikmy. Šmejdi.