Rýchlosť objednávky a super cena
Veľmi rýchle odoslanie a doručenie tovaru. Slúchadlá boli originál Samsung s neporušenou pečaťou na krabici. Ide o moju druhú objednávku rovnakého tovaru a opakovane som s obchodom veľmi spokojný.
Tovar, ktory som objednavala mali o dost lacnejsi, ako ine (a mne znamejsie e-shopy), takze som sama bola zvedava, ci sa zase nejako neokaslem, ale vsetko bolo v uplnom poriadku. Objednavka prisla este skor ako som ja ocakavala, ale z pohladu obchodu sa vraj o cosi omeskala, a tak mi hned v ten isty tyzden pisali ospravedlnujuci email (a nie automaticky generovany, co teda malokedy vidim). Takze to nakoniec vsetko bolo nad moje ocakavania. A tovar dorazil rychlo a v poriadku, takze odporucam...
Rychle odoslanie a dorucenie tovaru. Sluchadlá sú originál Samsung s pečaťou na krabici.
- Rýchle,jednoduché objednanie a aj dodanie veĺmi rýchle
Veĺmi jednoduché objednanie...rýchle bezproblémové dodanie.Keby všetky obchody online takto dobre fungovali
- rýchle vybavenie a odoslanie
- veľmi dobré ceny,komunikácia,rychlé dodanie napriek hospodárskemu doručeniu
žiadna
- stav: novy, neotvorene balenie
- rychle dodanie, na treti den
- spravnu fakturu vygenerovali az na treti pokus
- Priaznivé ceny
- Vizuálna stránka eshopu
Aj keď vo mne na prvý pohľad eshop nevzbudzovala prílišnú dôveru, na základe množstva pozitívných hodnotení na Heureke som z neho objednal tovar.
- Mimoriadna spokojnosť
- Doručenie zadarmo už na 2 pracovný deň
- Bez poškodenia
- Kompletné balenie -
Spokojnosť. Zháňala som starší model telefónu, ale chcela som ho nový a v Elektroshocku som ho našla za najlepšiu cenu na trhu. Promptne odpísali na email, že sa jedná o nový kus so zárukou, tak som objednala. Telefón prišiel za 2-3 dni, nový, zapečatená krabica, potiahnutá fóliou. S obchodom som teda spokojná.
- najnižšia cena na trhu
to “ekonomické” doručenie do 20 dní je normálne, takže si netreba zbytočne priplácať
- Super
Všetko prebiehala tak, ako má prebiehať.
- Rychlé doručenie
Skvely obchod odporučam
- Rychle vybavenie a doručenie objednávky.
- Bezkonkurenčná cena
elektro sortiment za výborné ceny a rýchle dodanie
- Cena telefonu je bezkonkurencna
- Rychlost dodania aj bez priplatkovej dopravy. Doprava bola zadarmo a napriek tomu telefon prisiel do 3 dni
Musim priznat, ze som sa obaval o to, ci telefon bude v pozadovanej kvalite a kedy vobec dorazi, pretoze eshop bol pre mna neznamy a nizka cena vyvolavala vo mne otazky, ale nakoniec som velmi spokojny. Telefon dorazil do 3 dni, cena bezkonkurencna, telefon novy v nerozbalenom baleni… zacinam rozmyslat. Eshop budem sledovat do buducna a uz teraz zvazujem nakup dalshieho telefonu po Vianocny stromcek :)
- Dora cena,
- Doprava zdarma
- 36 mesiacov záruka
Objednala som z tohto obchodu na základe pozitívnych recenzií a dobrej ceny produktu. Po vytvorení objednavky prichádzali mätúce maily s informáciami o dostupnosti tovaru a jeho dodaní. Nakoniec sa mi ospravedlnili a dodali,že mi dávajú predĺženú záruku 36mesiacov. Balíček dorazil a na moje prekvapenie tam bol iný druh toho čo som objednala. V momente som volala na ich t.č. no nik mi tam za 2dni vyvolávania nezdvihol. Som celkovo sklamaná.
Rýchla doprava a vybavenie , spokojnosť