Veľmi, nerada, ale musím podotknúť, že obojok nefunguje, ako na manuále. Nezapina sa, pri nastavení zapína, ale po zapnutí na psíka, vôbec, nereaguje. Ak, môžte, tak mi pošlite na výmenu druhý?
Objednávku som zrušil pre problém pri platení kartou
- doba dodania
Objednal som tovar v stredu (26.2.) s tým že pri objednávke bolo písané ak si to vyzdvihnem na výdajnom mieste, tak to bude v piatok (28.2.), ak v packeta boxe tak mi to príde v pondelok (3.3.). Keďže som šiel na dovolenku v nedelu tak som potreboval čo najskôr obojok pre psa aby neušiel. Samozrejme tovar nebol včas doručený, prišiel až v pondelok keď som bol 300 Km od domu, no a čo sa stalo, jasné že mi pes ušiel. Našťastie nikomu neublížil. Takže neverte dobe doručenia, je to úplne milná informácia,a iba vás zavádza. Keby som to vedel určite by som si to tu neobjednal.Veľmi zlá skúsenosť.
- Obchod po obdrzani objednávky nekomunikuje
- Zariadenie nefunguje pes šteká stále
- Obojok sa neoplatí kupovať . Vôbec to nepomáha.
- Objednavka bola vybavena vo velmi kratkom case
- Obojok som reklamovala, lebo bol vadny, cakam na vybavenie reklamacie
S výrobkom som nespokojná., nesplnil moje očakávania, nefunguje, ako by mal,nezodpovedal reklame. A je toho viac. Sklamala som sa a vraciam výrobok.
- v popise a internete nie sú uvedené všetky parametre prístroja, tým pádom dochádza k nesprávnemu rozhodnutiu pri nákupe
Nevedel som ze obchod mi objednavku posiela, neprebral som ju lebo som nevedel o co ide
- Objednali sme si protištekaciu jednotku,no žiaľ nefunguje
- Nerobí to nič mojemu psíkovi
Vôbec to nie je funkčné - nepomáha
Urobil som objednavku.
Mam potvrdenie dorucenie 29.12.!!!
Dnes je 6.1.a nic. Ani tovar ani info o omluve nehovoriac -
- obojok nefunguje
- balenie mi prislo akoby to niekto prebalovat a v malej bielej krabici otvorenej samozrejme
Neviem čo robím zle ale obojok funguje ked do neho fukam (skuska) na psovi absolutne nie aj ked dam citlivost na maximum....
Je to obyčajný neúčinný nepodarok!!!
Žiaľ pes neprestal štekať ani po 3 hodinách , pravdepodobne to nefunguje na všetky psy
- Slabá výdrž baterky, obojok nekvalitný rozpadol sa hneď v prvý den, trhá sa káblik jemným hnutím, uplne som sklamaná. Škoda peňazí. Ani chuť som nemala sem písať, nakoľko sa to aj tak nezverejní.
- Cele to je nevýhoda
Obojok zle chytá signál, aj keď mobilná sieť je dobrá. Nabitie vydrží tak 1 deň. Asi 2 týždne čakám že sa mi ozve technik.
- Obojok (prijímač) pre druhého psa sa nedá spárovať s vysielačom.
Obojok pre druhého psa nefunkčný - nedá sa spárovať s vysielačom.