• Obchod po obdrzani objednávky nekomunikuje

• Zariadenie nefunguje pes šteká stále

• Obojok sa neoplatí kupovať . Vôbec to nepomáha.

• Objednavka bola vybavena vo velmi kratkom case
    • Obojok som reklamovala, lebo bol vadny, cakam na vybavenie reklamacie

S výrobkom som nespokojná., nesplnil moje očakávania, nefunguje, ako by mal,nezodpovedal reklame. A je toho viac. Sklamala som sa a vraciam výrobok.

• v popise a internete nie sú uvedené všetky parametre prístroja, tým pádom dochádza k nesprávnemu rozhodnutiu pri nákupe

Nevedel som ze obchod mi objednavku posiela, neprebral som ju lebo som nevedel o co ide

• Objednali sme si protištekaciu jednotku,no žiaľ nefunguje

• Nerobí to nič mojemu psíkovi

Vôbec to nie je funkčné - nepomáha

Urobil som objednavku.
    Mam potvrdenie dorucenie 29.12.!!!
    Dnes je 6.1.a nic. Ani tovar ani info o omluve nehovoriac

• obojok nefunguje
    • balenie mi prislo akoby to niekto prebalovat a v malej bielej krabici otvorenej samozrejme

Neviem čo robím zle ale obojok funguje ked do neho fukam (skuska) na psovi absolutne nie aj ked dam citlivost na maximum....

Je to obyčajný neúčinný nepodarok!!!

Žiaľ pes neprestal štekať ani po 3 hodinách , pravdepodobne to nefunguje na všetky psy

• Slabá výdrž baterky, obojok nekvalitný rozpadol sa hneď v prvý den, trhá sa káblik jemným hnutím, uplne som sklamaná. Škoda peňazí. Ani chuť som nemala sem písať, nakoľko sa to aj tak nezverejní.
    • Cele to je nevýhoda

Obojok zle chytá signál, aj keď mobilná sieť je dobrá. Nabitie vydrží tak 1 deň. Asi 2 týždne čakám že sa mi ozve technik.

• Obojok (prijímač) pre druhého psa sa nedá spárovať s vysielačom.

Obojok pre druhého psa nefunkčný - nedá sa spárovať s vysielačom.

• výhody 0
    • Pýtajú peniaze vopred.

Predajca, obchodník, ktorý pýta peniaze za tovar vopred, kým ste tovar ani nevideli a ani neviete, či ho aj dakedy uvidíte, taký obchod je pre mňa nedôveryhodný.

Reakcia obchodu Elektronické obojky pre psov

pri objednávke ste si vybrali platbu vopred na účet. Z tohto dôvodu Vám na e-mail prišli informácie o platbe na bankový účet.

Ponúkame samozrejme aj platbu na dobierku.

S pozdravom Elektronický obojok

Neuznali mi reklamaciu po tom ako obojok odpadol psovi z krku a následne ho dohrýzol. že som si to mal kontrolovať. Keď už takú vec niekto povie, mal by k výrobku dodať naávod z ktorého to vyplíva. Nič take dodané nebolo. Mimochodom to považujem za jasnu vadu výrobku, lebo viem min o 2 jednoduchých a lacných spôsoboch ako obojok urobiť tak aby z kurku nikdy neodpadol.