- Vyhoda obchodu je ze si objednam cez internet alebo telefonicky a osobne si vyzdvihnem bez poplatku.
- Potreboval som suciastku do chladnicky, po telefone ma usmernili, napisal som si spravne udaje o chladnicke a nahlasil. Suciastku mali na sklade - termostat. Na druhy den som si bol u nich kupit.
- Prijemny personal, ochotne poradili aj ako sa prevedie montaz.
- Termostat sa mi nepodarilo namontovat, tak mi poslali technika, ktory to zvladol za par minut a za velmi dobru cenu.
- Som spokojny, obratim sa na tuto firmu aj v buducnosti. urcite.
- Da sa parkovat priamo pred predajnou.
- Nieco ako nevyhodou servisu... no neviem co by som uviedol.
- Vobec nenapadne nic
- Pokazil mi pracka Fagor este v zaruke! Vypalil sí mi motor (samozrejme nie mojou chybou) tak som poslal do opravy cez Okay spol. v máj 17 . na 5 tyzdnov mi ho tam drzali ani sa na nepozreli
- . a tyzden pred lehotou mi povedali ze mi neuznaju zaruku. A ze mi opravia za 330 eur (parcka stoji 380 )smiesne !! tak ze dajte sí na tu firmu pozor!!!!
Hajnhdjndnns
sjReakcia obchodu ELEKTROHELP
Podotkol by som, ze nerobime zarucne opravy Fagor. Firma Fagor na Slovensku uz niekolko rokov neucinkuje. Takze zarucne opravy sa asi tazko u nas konaju, kedze to nema kto platit. Motory na Fagor su drahe. Fakt. Pan Anonym si asi pomylil firmu. Mozno sa hanbil podpisat.
- - maximálne arogantný prístup
- - mesiac čakám na opravu
ca pred mesiacom bola u mňa na výjazde firma Elektrohelp s.r.o. Bratislava. Bolo mi povedané, že treba objednať náhradný diel. Momentálne som už mesiac bez trúby, Rozumiem tomu, že na náhradný diel je potrebné počkať, aj keď mesiac je už naozaj dlhá doba. Zarazilo ma však správanie firmy voči zákazníkom. Pán s ktorým som telefonovala sa predstavil ako konateľ spoločnosti a bol maximálne arogantný. Keď som mu povedala, že sa budem na neho stažovať, tak jeho odpoveď znela, že mi dá telefónne číslo aj na konateľa spoločnosti BEKO Slovakia s.r.o.(značka môjho spotrebiča, ktorý je ešte v záruke, išlo totiž o záručný servis) , a že si mám zavolať aj tv joj a markízu. Firma si zobrala 35 € za výjazd a nič neurobila.
- preco som sa rozhodol kupit v tomto obchode? nemal som v podstate vytipovany ziadny obchod,
- iba som zhanal servis rury Fagor.
- v tejto firme mi ochotne poradili cez telefon, ako mam nastavit
- ruru aby piekla
- ked sa to nepodarilo, poslali technika, prisiel na druhy den
- zobral do opravy hodiny z rury a obratom ich priniesol opravene
- cena bola velmi prijatelna, menej nez nove hodiny
- tiez predali nove tesnenie do rury
- spokojnost nadovsetko
- nemam nic proti
da sa , celkom v pohode odporucam tuto firmu,
- prisli mi opravit chladnicku s tym ze nemaju vhodnu nahradnu suciastku odmietli odist bez zaplatenia, nasledne zobrali 40e za ziadne služby, kedže nic nevymenili a že sa ozvu ohladom vymeny ale že bude stat termostat viac ako napisali v kontaktnom maily. znami mi to opravil lebo sa mi nechcelo cakat a termostat stal len 10e nie 80e co mi oni ponukali ze mi daju zlavu na 60e
podvodnici
Reakcia obchodu ELEKTROHELP
Na tuto zufalu zakaznicku si pamatam aj po rokoch. Doslova je to tiez clovek. Skoda ze si nic nedala vysvetlit a chcela aby sme robili podla jej receptu, lebo ona vie predsa ako sa servis ma vykonavat.
Na internete si nasla cenu termostatu, ktory sa samozrejme nedal kupit lebo ho prave nemali na sklade.
Znamy jej tam dal vymontovany termostat zo starej chladnicky, presne viem o tom lebo pani nam volala. -
- Po internetovej objednávke ma kontaktovali za účelom upresnenia tovaru, Kvalifikovaný personál, ochotný, skrátka so spokojný.
- Rozhodol som sa pre tento obchod na základe doporučenia mojho známeho.
- Kupoval som náhradný diel do sporáku.
Tovar, ktorý som potreboval nebol v inom obchode, ani ho nedokazali zohnat napriek tomu, ze mi ho slubili.
Moje osobné skúsenosti dú dobré.
Kludne sa možete obrátit na tento obchod, majú dobre zásobený sklad s náhradnými dielmi, odporúčam ho.
Keďže som z BA, mohol som osobne si vyzdvihnut svoj tovar bez poštovného.Reakcia obchodu ELEKTROHELP
Dakujem za realny pohlad.