Veľmi dobre ceny, expresne rýchlo doprava, vo štvrtok 28.5. ráno objednaná umývačka riadu, v piatok 29.5. o 11:30 u man doma v Nitre. Skvelá podpora a ochota. Platba na dobierku zdarma resp. v cene.
Nakupovala som umyvačku riadu cez stránku vstavané spotrebiče. Pocas scrolovania vyskocila na mna moznosť zaslat im tel a email a ze mi oni poslú cenu. Dostala som vdaka tomu este miernu zlavu. Komunikácia mail perfektná, obratom odpoveď. Sami mi vytvorili objednávku a tovar dodali v termine ktory som si sama udala. Platenie v pohode na dobierku, zadarmo doprava. Umyvacka je TOP, velmi dobrá kupa to bola. Obchod môžem len odporúčať.
Rýchla komunikácia
Dodaný tovar bez poškodenia -
Nakupoval som cez stranku vstavanespotrebice co je pobocka pre SR spolocnosti - Elektrocz.com. Bol som spokojny s dopravou a dorucenim co bolo za 2 dni. Vsetko prebehlo ako po masle. Odporucam a sluzby vyuzijem aj v buducnosti!
- rychle odoslanie
- cena za produkty bola najlepsia, aku som nasiel
- vyborna komunikacia s obchodu
- dobre ceny tovaru
- bezproblemova a rychla doprava
- veľmi dobré ceny
- dobrá komunikácia
- záujem o spokojnosť zákazníka
- rýchle dodanie
veľmi dobrý nákup, odporúčam
- Rychle dodanie
- Skvela komunikacia
- Bezchybny tovar
Objednavka prebehla bez problemov, dodanie v kratkom case. Predajcu vrelo odporucam
- rýchlost a spolachlivost + darček super
- profesionálne jednanie zamestnancov obchodu, s takou ochotou a záujmom o zákazníka som sa ešte nestretla
- super cena, nižšiu som na internete nenašla
- rýchle dodanie tovaru vo vopred dohodnutom termíne
- iniciatívne zabezpečenie služby - pomoc pri vynesení tovaru šoférom bez príplatku
- po doručení tovaru úprimný záujem o spätnú väzbu, či bolo všetko v poriadku
- poskytnutie poradenstva pri používaní spotrebičov
- pri budúcich nákupoch sa na vás obrátim znova, ďakujem
- Super rýchle dodanie
- Komunikácia z obchodom
- Preprava v parádička, dalo sa s pánom vodičom dohodnúť na čase a mieste doručenia.
- Doručený bez jednej chybičky.
Tovar: práčka so sušičkou Electrolux EW7W368SI,
Spokojný aj s funkciami a chodom pračky aj sušičky. -
- Superrýchle dodanie tovaru
- Výborné ceny
- Príjemná komunikácia
- Objednaný tovar mi doručili na druhý deň od objednávky s dopravou zdarma z cZ do SK
- rýchlosť dodania
- ak majú na stránke napísané, že je doprava zadarmo a tovar doručia do 24h, tak to aj platí. V mnohých obchodoch sa mi stalo, že doprava zadarmo bola len v prípade, ak som nepotreboval doručiť tovar do 24h.
- úprimný záujem obchodu, či som dostal tovar v poriadku
- doteraz som si myslel, že e-shopy sa už nemajú ako odlíšiť, ale tu to dokázali svojím osobným prístupom
- že som ich neobjavil skôr
- Perfektny pristup zo strany obchodu
- zaujem obchodnika po prevzati tovaru, ci bolo vsetko v poriadku
- ochota pomoct pri pouzivani samotnych spotrebicoch
- bezkonkurencne dodanie, po objednavke okamzity telefonat a dohodnuti si dodavky tovaru. Kedykolvek mi to vyhovovalo, tak som si to mohol nastavit. Kurier zavolal a dohodli sme sa, kedy moze prist v presny cas.
- Samozrejme o cene sa tu nebudeme bavit, pretoze elektrocz Vam ponukne cenu najnizsiu ako sa im da.
- KONECNE ONLINE OBCHOD KDE S RADOSTOU NAKUPOVAT
- OCHOTA!!! OCHOTA!!! OCHOTA!!!
- KLOBUK DOLE---------- DAKUJEME
- najväčšie plus je cena, lacnejšie na Slovensku som nenašiel a ešte aj doprava na SK zadarmo
- komunikácia, osobne Vám zavolajú a dohodnú všetko čo treba, po doručení Vám napíšu či bolo všetko OK
- doručenie cez Toptrans je naozaj TOP, kuriér Vám zavolá v deň doručenia a dohodne kedy Vám to vyhovuje, veľmi milý a ochotný
- Elektrocz.com je pre mňa JEDNIČKA :)
- dobra komunikácia
- pri odbere viac spotrebičov nám urobili individuálnu cenovú ponuku
- spotrebič sme rozbalili až po troch mesiacoch a zistili sme že to nie je správny model, avšak nám ho bez problémov vymenili
- rýchly dovoz
- žiadne
Všetko bez problémov, odporúčam.
- pohotove jednanie
- ochota dohodnut sa na cene
- presne dorucenie tovaru - potreboval som dorucit na konkretny den a cas
- spatna vazba - zaujem o to ci tovar prisiel na cas a v poriadku
- profesionalny pristup
- absolutne nic
super obchod, určite odporúčam. v budúcnosti nakúpim určite opäť. všetko na 1*
- Rchla reakcia (jedna z prvých)
- vedia dobre poradit
- Ochota komunikovat
- rychle vybavenie objednavky a dorucenie tovaru
- SPATNA VAZBA - zaujimaju sa ci tovar prisiel, ako prisiel, ....
- Servis - ponuka pomoci pri instalacii, obsluhe...
- Ponuka na dalsi tovar
- nevyhoda ze som ich nenasiel skor, boli by sme spravili viac obchodov
Vcelku som spokojny, tovar mi ponukli (dokonca viac moznosti), ponukli mi moznosti nakupu, dodanie bolo skor ako som cakal. Zo slovenskych obchodov cca 2 dni a z Elektrocz.com na druhy den v DEPE (kde som mohol tovar prebrat), informacia o stave.
Spoatna vazba, ci som tovar dostal, ci bol v poriadku a ako mi mozu pomoct. Ci nepotrebujem poradit s obsluhou....
Skratka servis na vysokej urovni.
Konkurencia mi poslala ponuku az o par dni a ak poslala ponuku, ziadny zaujem...
V Elektrocz.com som dostal tovar s mnozstvom pozitivnej energie a to je ich obrovsky bonus. Povysili obchod na vztah ! -
- rychlost, komunikacia, ochota
- nic
doporucujem
- neskutočne promptný obchod. o cenách ani nevravím. veľmi profesionálny prístup. rýchlosť dodania.
- nemám čo vytknúť
perfektný obchod, určite odporúčam. v budúcnosti nakúpim určite opäť. všetko na 1*