Velka nespokojnost. Neodporucam. Na stranke je dorucenie do 1-2 pracovnych dni a pri objednavke bol priplatok za dorucenie do 24 hodin na co sme sa aj spoliehali no tovar nebol doruceny a nestihol narodeninovu oslavu. Oznamenie o doruceni prislo na treti pracovny den ale nebol nakoniec doruceny pretoze kurierovi nevosiel do auta takze tovar bol doruceny opat neskor. Velke sklamanie.
Reakcia obchodu Elektrické autíčka
Mrzí nás Vaša skúsenosť. Preverili sme situáciu ohľadom Vašej objednávky a našli sme telefonickú komunikáciu medzi Vami a našim zákazníckym oddelením, kde bolo vysvetlené, že nevieme garantovať dodanie do piatku a je možnosť, že autíčko vám bude doručené začiatkom nasledujúceho týždňa. Objednávku ste sa rozhodli napriek tomu vytvoriť. Príplatok za doručenie do 24 hodín, ktorý ste spomenuli, my neponúkame. Na stránke máme uvedenú cenu za dopravu kuriérom, ktorá sa odvíja od veľkosti prepravovaného autíčka a nemá súvis s dobou doručenia. Podľa zistených informácií žiaľ kuriérovi sa balík nezmestil v daný deň do auta a preto bol nútený Vám doručiť balík na ďalší deň. Žiaľ takéto situácie nevieme predpokladať. Veríme však, že napriek týmto problémom s doručením bude autíčko dlhé roky slúžiť malému majiteľovi :)
- Dorucenie dalsi den
Uplne jednoduche. Krasne rozpisane detaili produktu s fotodokumentaciou a cenou. Objedas a dostanes co si objednas......
Rýchle dodanie, skvelá komunikácia, max. spokojnosť.
Tovar prišiel rýchlo a v poriadku.
- Dodali, čo som objednal
- V ponuke dopravy nemajú výdajné miesta
- Velmi rychle dorucenie,a tobar bol ako na foto v eshope. Velka spokojnost
- Rýchle, ba priam expresné vybavenie objednávky
Obchod vrele odporúčam.
- možnosť výberu-rýchlosť
všetko je ok, no v autíčkach nefunguje diaľkové ovládanie-možno to nevieme nastaviť-no podľa návodu to nefunguje
OK
Rýchlosť, náhradné diely
- vsetky sluzby aj tovar na profi urovni
- Som spokojná. Tovar mi bol doručený rýchlo a bez poškodenia. Ďakujem veľmi pekne.
- Skvelé, odporúčam
rýchle dodanie
- Rýchle dodanie objednaného produktu
Odlična trgovina
rýchle dodanie, kvalitný výrobok
Chybal diel na spätne zrkadla
Reakcia obchodu Elektrické autíčka
Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu, po preverení vašej reklamácie evidujeme finančnú kompenzáciu ako náhradu škody v sume na ktorej ste sa dohodli s našim oddelením starostlivosti o zákazníkov. V prípade akýchkoľvek nejasností a otázok nás neváhajte kontaktovať.
- Komunikácia,rýchlosť dodania tovaru