- Všetko
Všetci tí, ktorí ste boli podvedení a oklamaní firmou electrio.cz nezvažujete podanie trestného oznámenia, ak áno mali by sme sa spojiť a podať oznámenie nakoľko nespokojných a podvedených zákazníkov je pomerne dosť. Môj mail: [email protected]
- absolutne nic
- totalna ignoracia, vobec neodpovedaju na e_maily, neda sa dovolat
Vpolovici juna som objednavala puzdro na telefon - samozrejme som ho zaplatila a doteraz som ho nedostala. Velmi rada sa pridam k hromadnej zalobe a celu vec postupujem na obchodnu inspekciu. Je nehorazne ako sa spravaju k zakaznikom...
Bez tej hviezdicky to zial neslo... -
Po troch tyzdnoch od objednania a zaplatenia objednavku tovar este stale nemam doma pritom na stranke ho ponukaju s tym ze tovar maju na sklade.
- cena tovaru
- rýchlosť dodania
- v zásielke nebola faktúra
nedostal som nákupný doklad a telefón nikto nezdvihol, inak by som dal 100%
Ďakujem
- cena tovaru
- dodacia lehota by mohla byť kratšia
Okrem dodacie lehoty som bol celkom spokojný.
- NIČ!!!!!
- VŠETKO!!!!!
NEPLAŤTE VOPRED!!!!
Doteraz som nedostal tovar. Peniaze tiež nevrátili. Na maily sa mi 2x ozval tento pán:
Rostislav Quisek
Zákaznická podpora ELECTRIO.CZ
Potom už NIČ, ticho tma!!!!
Odkaz pre Mira: adresa "pána podnikateľa" je:
David Požár - ELECTRIO.CZ
Vaníčkova 755/31
747 06 Opava-Kylešovice, CZE
Nech sa páči, môžeš si s ním ísť vybaviť ručne stručne.
Ku kolektívnej žalobe sa rád pridám. Dajte nejaký kontakt. -
- Všetko
Tovar, ktorý som si objednal a následne vrátil v 14-dňovej lehote a žiadal som vrátenie peňazí na účet, ktoré mi do dnešného dňa neboli vrátené. Z tohto usudzujem, že to sú obyčajní podvodníci. Navyše pri zaslaní tovaru (slúchadiel) poštou(slúchadlá boli zabalené do detailu presne tak ako mi prišli) späť na ich pobočku mi odpísali že z dôvodu ,,údajného" poškodenie mi vrátia iba 80% z ceny. Po naliehaní mi nakoniec prisľúbili že mi nakoniec vrátia celú sumu (mailovú komunikáciu mám, takže s overením není problém), avšak do dnešného dňa 21.6.13 mi peniaze neposlali, na telefónne číslo (+421 949 342 857), ktoré uvádzajú na stránke sa im nedá dovolať a na mail ([email protected]) nereagujú. Úplne sa stotožňujem z názorom nižšie (presnejšie z 19.júna 2013) od pána Mira. Ak okamžite nezareagujú na túto recenziu tak budem postupovať podľa zmluvných podmienok a celú záležitosť postúpim právnemu zástupcovi a pripojím sa k hromadnej žalobe. Pripomínam, že táto záležitosť trvá od 16.5.2013.
- všetko
Objednala som si tu batériu do Samsungu. Doteraz nemám ani batériu ani peniaze hoci mi písali, že nie je problém peniaze vrátiť. Je to banda podvodníkov.
Batéria je OKi. Nie je potrebné ju každý deň nabíjať, takže za tú cenu sa určite oplatí. Doručenie prebehlo ako bolo sľúbené.
- 10 dní už čakám na batériu do Nokie. Zaplatil som prevodom , tri dni medzi prevod, nejaké tie povodne apod, ale už je to dlho. Najhoršie na tom je, že som im napísal, ani mi neodpovedali, 3 x som telefonoval na tel.: +421 949 342 857, nik nezdvíhal. Názor nech si každý spraví sám.
- Chcú tu po mne hviezdičku a som donútený aspoň jednu dať, ale ja by som im ubral.
Ešte počkám na ospravedlnenie, alebo výhovorku a potom sa vydám na sídlo spoločnosti a nejde o 10 ,-€, ale o to, že zo mňa si nik srandu robiť nebude. Keď ich tam nenájdem, budem hľadať ďalej. Raz nájdem kompetentného a s dĺžkou hľadania bude narastať aj moja zlosť a kto ma pozná, vie o čom hovorím.
Pre ostatných poškodených navrhujem aj hromadnú žalobu, právnika zabezpečím. -
- Pohodové nakupovanie
- Rýchlosť dodania
Riešil som s nimi aj reklamáciu a všetko bolo bez problémov.
Bola som spokojná s týmto obchodom. Predovšetkým potom s dobrou komunikáciou
- nulová komunikácia
- reklamácie sa nedočkáte
- na tel.číslo a e-mail obchodu nikto neodpovedá
- na adrese prevádzky tiež nikto nie je
Neodporúčam obchod. Neplní si záväzky voči zákazníkom.
Objednávka bola doručená do 2 týždňov čo je pomerne už dosť.
Tovar bol poškodený a bez faktúry. Reklamácia trvá už cez 50 dní. Preto sa nenechajte zlákať nízkou cenou lebo nakoniec vám to za to nestojí. -
nebol problem
- žiadne
- nulová komunikácia so zákazníkom, tovar nedoručený, peniaze nevrátené
- dodacie lehoty
- Cena tovaru
- Rýchlosť doručenia
- Doprava tovaru len cez poštu, nie je iná alternatíva
Až na drobnosti celkom OK.
- dobré ceny, prehľadnosť a kvalita
- žiadne
- objednala som si baterku do mobilu ktorá mi vydržala 1 deň, tak som im tovar poslala na reklamáciu, a už su tomu dva mesiace a neodpovedaju mi ani na maily a neberu ani telefon.
Nikdy si už od nich nič nekupim.