za tovar som zaplatil pred 12 dnami a zatial nič!!!!
Reakcia obchodu Elecom
Dobrý deň , ďakujeme za vašu recenziu , objednať si neskladovú položku dva dni pred Vianocami , byť upozornený na to že to nemáme na sklade a že to bude až po novom roku a následne sa na to sťažovať tak to je fakt také slovenské … väčšina skladov ma zatvorené počas sviatkov . Prajeme všetko dobre do nového roku a pevne nervy .
prečo predvádzať výrobok na ktorý treba čakať 2-3 mesiace?
Dobrý deň ,
Veľmi pekne ďakujeme za vaše hodnotenie .... písali sme Vám že to máme na ceste a že to bude za 2-3 dni ... nie mesiace .
Máte v tom riaden bordel . S úctou nech sa vám darí . -
- Trvá im to...dlho.
Reakcia obchodu Elecom
Dobrý deň , ďakujeme veľmi pekne za vašu neopodstatnenú recenziu , kedže tovar ste obdržal v stanovenom termíne . Niekedy si treba všímať aj dodacie lehoty čo máme uvedené pri položkách ... žiaľ veľa ľudí to nerobí . S úctou kolektív ELE
- Obchod ponúka tovar ktory nevie v ponukanej cene dodat.
- Ceny v eshope nekorensponduju s cenami dodania
Dobrý deň ,
ďakujeme za vašu recenziu , vaša položka čo ste mali objednanú sa už nevyrába . Preto bola ztiahnutá z predaja . Musíte uznať že toto nevieme ovplyvniť a že to nemôže byť naša chyba . Na to že ceny nekorešpondújú s cenami dodania ... ani neviem ako ste na toto prišli kedže ste nič nekúpil . Pán je zrejme jasnovidec ... všetko dobré a pekný zbytok dňa . -
- Dlhá doba dodania.
Dobrý deń ,
Tovar ste dostali do týždňa .... všetko dobré a hejtujte ďalej . -
Prístroj je nefunkčný.
Reakcia obchodu Elecom
Dobrý deň , sme radi že ste bola s nákupom spokojná . Avšak nerozumiem prečo nefunkčný prístroj neriešite cez reklamáciu ale týmto príspevkom a ešte sme si všimli, že ste v objednávke nemali batériu dokúpili ste si ju?
.... s úctou team Elecom -
- Ponúkajú tovar ktorý nemajú naskladneny.Dala sa aj urobiť objednávka,po troch dňoch vás informujú, že tovar bude o dva mesiace neseriózne jednanie
Reakcia obchodu Elecom
Dobrý deň , ďakujeme za vašu recenziu .... odmietli ste tovar ktorý bol len rozbalený a ku ktorému vám bola ponúknutá adekvátna zľava .... takže jedine čo je tu neseriózne je váš úplne zbytočný hejt .
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
Po telefonickom hovore mi bolo povedané že tovar nemajú hoci bolo pri objednávke napísané že je na sklade. Pán mimpovedal, že sa v priebehu dňa ozve späť , no neozval sa.
Reakcia obchodu Elecom
Dobrý deň , sme radi že ste si našla čas a napísala recenziu. Presne tak ako píšete tovar sme mali skladom avšak v počte 1 ks ... vy ste si objednala ale 4 ks , čiže ho nebolo fyzicky možné odoslať ku vám obratom ( to musíte uznať aj vy) ... ďalej kolega vás informoval že vám zavolá akonáhle bude vedieť aktuálny termín dodania vašej objednávky , namiesto toho ste za pár hodín dokázala napísať recenziu ... čo k tomu dodať , ďakujeme .
Rozmer nebol zodpovedný tomu co bolo písané,kratší o cca 10cm.
Reakcia obchodu Elecom
Dobrý deň , ďakujeme za vašu recenziu , sme radi že ste boli spokojný .
Vo svojej ponuke majú veci s označením na sklade a potom napíšu, že nevedia dodať, lebo daný tovar sa už nedodáva. Ako, keď ho majú nasklade?
Reakcia obchodu Elecom
Vážený pán , objednali ste si položku ktorú sme nemali na sklade na čo ste boli ihneď upozornený a v ten istý deň vám boli aj vrátené peniaze . Nerozumiem k čomu bola vlastne dobrá táto vaša recenzia . Ak chcete hejtovať chodte na facebook. Držte sa a ešte raz ďakujeme veľmi pekne za recenziu aj keď nepravdivú .
- Veľmi dlhá čakacia lehota na dodanie objednaného tovaru...
Reakcia obchodu Elecom
Dobrý deň , ďakujeme za vaše hodnotenie avšak chyba nie je na našej strane . Výrobca mešká s dodávkou vami objednaného tovaru .
S úctou J.Š.