• celková spokojnosť.

Boli sme spokojní s doručením aj balením tovaru. Prišiel nepoškodený a funkčný.

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a tešíme sa, že objednaný tovar splnil všetky Vaše očakávania.

kolektív ELBEZA.sk

Na to ze sa obchod prezentuje luxusnymi vyrobkam, ma aj luxusnu dodaciu dobu, ktoru v mojom pripade nedodrzal. Na moje zavolanie mi bolo povedane ze po zisteni mi spatne zavolaju do 45 minut. No ani po 2 hodinach som nic nove nevedela. Tak som znovu volala a ponukli mi vratenie penazi, co som aj prijala. Som teraz zvedava kedy mi budu peniaze (88 euro) vratene

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. Čakali sme na zásielku od dodávateľa, v ktorej mal byť aj Váš produkt. Zásielka nám však prišla s oneskorením, z tohto dôvodu sme Vás do 45 minút nekontaktovali. Ihneď ako sme zistili, že Váš tovar sa v zásielke nenachádza, navrhli sme Vám vrátenie peniažkov, ktoré sme Vám v zákonnej lehote aj odoslali.

Ospravedlňujeme sa za komplikácie a do budúcna sa budeme snažiť takýmto situáciám predchádzať. Veríme, že sa nám podarí Vašu negatívnu skúsenosť napraviť pri Vašom ďalšom nákupe.

kolektív ELBEZA.sk

rýchlosť vybavenia a doručenia tovaru

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a tešíme sa, že Vám prišiel objednaný tovar v stanovenej dodacej lehote.

• promptné vybavenie objednávky

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

tešíme sa z Vašej pozitívnej recenzie a dúfame, že sa v našom eshope rozhodnete nakúpiť aj v budúcnosti.

kolektív ELBEZA.sk

• Brošňa, ktorú som si objednala je veľmi krásna, som veľmi spokojná.

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu. Je našou prioritou ponúkať kvalitný tovar, ktorý splní očakávania našich zákazníkov.

• Dostatočná možnosť vyberu
    • Priaznivé ceny

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

veľmi sa tešíme z vašej pozitívnej recenzie. Snažíme sa uspokojiť potreby širokého spektra zákazníkov, čomu prispôsobujeme aj našu ponuku a ceny produktov.

• Velmi rychla dodavka
    • Krasne veci

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za nákup v našom eshope a máme veľkú radosť, že tovar a rýchlosť doručenia splnili Vaše očakávania.

kolektív ELBEZA.sk

• Pohodlne objednanie z pohodlia domova

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za prejavenú dôveru a pozitívnu reakciu.

kolektív ELBEZA.sk

Široký sortiment pekného tovaru. Spoľahlivé a rýchle doručenie.
    Maximálna spokojnosť.

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

veľmi si vážime Vaše pozitívne hodnotenie a tešíme sa na Váš ďalší nákup.

kolektív ELBEZA.sk

• tovar bol doručený na adresu v krátkom čase, som spokojná

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a máme radosť, že Vám objednaný tovar prišiel v stanovenej dodacej lehote.

kolektív ELBEZA.sk

• Dobrá komunikácia s obchodníkom, maximálna ústretovosť.

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za vaše hodnotenie, aj v mene nášho zákazníckeho servisu. Tešíme sa na Váš ďalší nákup.

kolektív ELBEZA.sk

• Rychle dodanie, prehladna stranka aj podmienky nakupu

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

vážime si Vašu pozitívnu recenziu a dúfame, že sa rozhodnete u nás nakúpiť aj v budúcnosti.

kolektív ELBEZA.sk

• Bola som milo prekvapená za rýchle vybavenie mojej objednávky
    • žiadna nevýhoda

Veľká spokojnosť s doručením a kvalitou tovaru , môžem doporučiť

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

máme radosť, že Vám prišiel tovar v stanovenej dodacej lehote. Tešíme sa na Váš ďalší nákup v našom eshope.

Ďakujeme za prejavenú dôveru,

• Dobrá komunikácie
    • Tovar prišiel v presne stanovenom termine
    • Krabica bezpečné zabalena,proti poškodeniu
    • Veľký vyber

Čakala som vyššiu kvalitu výrobku. Drevená šperkovnica, ja nakoniec drevená oblepenã papierom...

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a máme radosť, že Vám tovar prišiel v stanovenej dodacej lehote. Veríme, že Vám aj napriek na prvý pohľad nedostatočnej kvalite tovaru šperkovnička poslúži dlhší čas. V prípade, že Vám materiál šperkovničky skutočne nevyhovuje, našim zákazníkom ponúkame možnosť vrátenia tovaru bez udania dôvodu do 100 dní od jeho zakúpenia.

Všetko je O.K. !

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za prejavenú dôveru a pozitívnu reakciu.

• Rýchle dodanie
    • Produkt vyzerá presne ako na fotke

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

tešíme sa z Vašej pozitívnej recenzie a veríme, že u nás nakúpite aj v budúcnosti.

kolektív ELBEZA.sk

Objednala som si šperkovnicu a prišla poškodená,obratom som si uplatnila reklamáciu.Obchod mi vyšiel maximálne v ústrety,tým že mi poskytol na novú šperkovnicu zľavu a poslal mi ju do dvoch dní. S týmto prístupom som bola veľmi spokojná.

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie. Ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté komplikácie, do budúcna budeme pri kontrole tovaru dôslednejší. Tešíme sa, že nová šperkovnička Vám robí radosť a veríme, že u nás ešte nakúpite.

kolektív ELBEZA.sk

Cez obchod ELBEZA som nakupovala prvýkrát a s výrobkom a dodaním tovaru som bola spokojná. Čas dodávky tovaru si už nepamätám, ale myslím, že na druhý deň mi prišiel od objednávky.

• Rýchlosť s kvalita

som veľmi spokojná