Tovar bol poskodeny-hracia skrinka je vnutri rozlepena a poskriabana

Dobrý deň Patres,

ďakujeme Vám za recenziu. Veľmi nás mrzí, že objednaná šperkovnička Vám prišla poškodená. Veľmi nám záleží nám na spokojnosti našich zákazníkov, vzhľadom na to ponúkame možnosť vrátenia tovaru až do 100 dní od jeho zakúpenia. V prípade záujmu Vám teda kedykoľvek šperkovničku vymeníme za nový kus alebo vrátime peniažky.

kolektív ELBEZA.sk

tovar bol dodany v termine spokojnosť

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za prejavenú dôveru a pozitívne hodnotenie. Tešíme sa, že Vám objednaný tovar prišiel včas a splnil Vaše očakávania.

• sortiment
    • ceny

Pekný deň,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a odporúčanie.

kolektív ELBEZA.sk

• Ziadna reakcia na e-maily.

Obchod absolutne nekomunikuje so zakaznikom.

Dobrý deň p. Barbora,

ďakujeme Vám za recenziu. Zároveň sa Vám chceme ospravedlniť za oneskorenú reakciu na Váš e-mail. Ako sme Vám aj následne napísali, Váš e-mail nám skočil do Spamu, z tohto dôvodu sme si ho všimli až po pár dňoch.
    Veríme, však, že sa nám podarilo toto nedorozumenie vyriešiť k Vašej spokojnosti a Vašu negatívnu skúsenosť budeme mať možnosť napraviť pri Vašom ďalšom nákupe.

• Supeeer

Super pekne zabalene rychla donaska tovar kraasa presne podla popisu odprucam.

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

veľmi nás potešilo Vaše pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Zároveň Vám ďakujeme za prejavenú dôveru.

• Rychle dodanie

Pekný deň p. Andrea,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a tešíme sa, že Vám objednaný tovar prišiel v stanovenej dodacej lehote. Kladieme si za cieľ doručiť našim zákazníkom kvalitný tovar v čo najkratšom možnom termíne.

• Výber, komunikacia, rýchlosť vybavenia
    • Žiadna

Pekný deň p. Gabika,

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a tešíme sa na Váš ďalší nákup.

kolektív ELBEZA.sk

• Pohodlný nákup cez web. Tovar presne zodpovedá opisu a bol doručený promptne. Doporučujem každému kto preferuje on-line nákup a hľadá spoľahlivú firmu na dodávku šperkov.

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Veľmi nás teší, že objednaný šperk splnil Vaše očakávania a veríme, že sa u nás rozhodnete nakúpiť aj v budúcnosti.

kolektív ELBEZA.sk

Tovar bol odoslany do hodiny od objednania a doma na druhy den.

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu. Pokiaľ to je v našich silách, snažíme sa tovar odoslať našim zákazníkom v čom najkratšom možnom termíne, resp. hneď na druhý deň.

• rýchla komunikácia
    • zľavový kupón na ďalší nákup
    • podrobná špecifikácia produktov

skúsenosť s tovarom - v skutočnosti "veľkosť" pri náušniciach (konkrétne pri detských, ktoré sme si vybrali) pôsobí nerušivo - na rozdiel od foto sú tvary (kvet, srdce, hviezda...)a veľkosť očka jemnejšie.

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

veľmi si vážime Vaše odporúčanie a pozitívne hodnotenie. Veríme, že vám náušničky slúžia a robia radosť :)

Ďakujeme a tešíme sa na Váš ďalší nákup v našom e-shope.

Spokojny

Pekný deň,

ďakujeme Vám za odporúčanie a už teraz sa tešíme na Váš ďalší nákup v našom eshope.

kolektív ELBEZA.sk

zakúpený tovar je kvalitný a ako z obrázku.veľmi spokojná.

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme za Váš nákup v našom eshope a pozitívnu recenziu. Máme radosť, že kvalita a dizajn objednaného tovaru splnili Vaše očakávania.

kolektív ELBEZA.sk

prívesok vyzreal lacno ako zo strelnice.

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za recenziu. Veľmi nás mrzí, že objednaný prívesok nesplnil Vaše očakávania. Záleží nám na spokojnosti našich zákazníkov, vzhľadom na to ponúkame možnosť vrátenia tovaru až do 100 dní od jeho zakúpenia, ktorú ste aj využili. Veríme, že sme túto situáciu vyriešili k Vašej spokojnosti.

kolektív ELBEZA.sk

Dobrá komunikácia ,veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky.

Pekný deň Jozef,

ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu a odporúčanie. Tešíme sa, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojný.

kolektív ELBEZA.sk

• Som veľmi spokojná s tovarom, cenou a doručením.

Odporúčam

Pekný deň p. Silvia,

máme radosť, že kvalita dodaného tovaru, ako aj jeho cena a dodacia lehota splnili Vaše očakávania.

Ďakujeme Vám za odporúčanie a prajeme pekný deň,
    kolektív ELBEZA.sk

• Žijem v zahraničí, preto som si zvolila túto možnosť nákupu. ELBEZA má veľmi pekný výber .

Pekný deň Samantha,

ďakujeme Vám za prejavenú dôveru a pozitívne hodnotenie. Už teraz sa tešíme na Váš ďalší nákup.

kolektív ELBEZA.sk

• Krásne šperky, široký vyber produktov

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

tešíme sa, že Vás naša ponuka šperkov oslovila a ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie.

Prajeme Vám pekný deň,

• rýchle dodanie

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za pozitívnu recenziu a odporúčanie. Dúfame, že u nás nakúpite aj v budúcnosti.

• Rýchly, spoľahlivý

Reakcia obchodu ELBEZA.sk

ďakujeme Vám za pozitívnu spätnú väzbu. Tešíme sa, že ste boli s nákupom v našom eshope spokojná a všetko prebehlo bez problémov.

• Rýchlosť dodania

Pekný deň p. Magdaléna,

ďakujeme Vám za odporúčanie a tešíme sa na Váš ďalší nákup.