som spokojný na 100%
Nemám čo vytknúť, som maximálne spokojná
Dobre zabalené ,rýchlo dodané, dobrá komunikácia. Dobrý obchod -odporúčam.
- Rýchle doručenie
- Výber je bohatý
rýchla dodávka
- rýchlosť dodania
- vyššia cena dopravy
- síce správna vzorka ale iný vzhľad ako v ponuke - v ponuke boli 3 suky ale v došlej vzorke ani jeden, čo zmenilo hodnotu vzorku na porovnávacie účely
- Super objednane a v kratkom case dorucene
Ústretovosť a rýchle vybavenie zákazky ❤️
Maximálna spokojnosť s vybavením každej objednávky,oceňujem ústretový prístup, rýchlosť vybavenia objednávky ❤️
Komunikácia s predajcom bola príjemná, ochotne mi odpovedali na moje otázky, objednávka bola vybavená skoro, tovar bol doručený dobre zabalený. Odporúčam.
- rychle a jednoduche
- lacnejsie ako u predajcov
Tovar (kompozitnú podlahu) som objednával cez e-shop a doplnky som konzultoval telefonicky. Ochota, s akou som sa stretol mi vyrazila dych. Pani pri telefóne bola neuveriteľne milá. Neváhala ísť fyzicky do predajne, aby porovnala a vybrala vhodné lišty a doplnky (rohy).
- rýchle a bezproblémové dodanie
Reakcia obchodu Egger-home.sk
ďakujeme za pochvalné slová, nech vám produkty EGGER slúžia :)
Tím Egger-home.sk -
- Po objednaní, mi prišla faktúra na zaplatenie 50%zalohy, nič som nezaplatil a o 2 dni mi klopal kuriér, cely balík som vyplatil na dobierku v hotovosti ..aj keď taká možnosť eshop neponúka
Reakcia obchodu Egger-home.sk
ďakujeme za pozitívnu recenziu, vždy sa snažíme vyjsť v ústrety zákazníkovi a spôsob platby je možné meniť k jeho potrebám.
Tím Egger-home.sk -
- Veľmi rýchle vybavenie objednávky a dodané bezchybne.
ďakujeme za váš nákup
Tím Egger-home.sk -
super obchod, perfektne zabalený tovar. Veľká chvála.
Ďakujeme! :)
Rýchlosť dodania a kvalita balenia. Aj napriek tomu že som objednával soklové listy prišli nepoškodené a rychlo
Reakcia obchodu Egger-home.sk
Ďakujeme za recenziu, lišty balíme a posielame tak, aby prišli nepoškodené a v čo najrýchlejšom možnom čase.
Tím Egger-home.sk -
Lišty doviezli dobre zabalené ,neboli poškodené , seriózne jednanie......
Reakcia obchodu Egger-home.sk
Ďakujeme za pochvalnú recenziu.
Objednala som si vzorku kopmizitnu podlahu monfort prirodny ale bola som sklamana lebo mi prisla bez tej struktury ako je na obrazku. Chapem ze nie kazda to ma ale mohli ste sti dat zalezat na tom aby na vzorke bola aby clovek mal lepsiu predstavu. Jankovicova
Reakcia obchodu Egger-home.sk
Veľmi nás to mrzí. Ak sú na dekore hrče, praskliny, či iné rustikálne prvky, niekedy to daná vzorku v rozmere 300mm nezachytí. Pravdepodobne mal kolega už vopred narezanú lamelu a neuvedomil si to.
Objednaný tovar mi prišiel ihneď na druhý deň. Poctivo a rozumne zabalený. Som veľmi spokojný.
Reakcia obchodu Egger-home.sk
Ďakujeme, väčšinu tovaru expedujeme obratom a zákazník ho má do 24 hodín, v prípade neskoršieho objednania v daný deň do 48 hodín.
Tím Egger-home.sk