Tovar doručený rýchlo.Objednaná priadzy a dno tašky o.k.Rúčky z ekokože niektoré prišli popraskané,niektoré popraskali počas šitia.Predošlý nákup bol o.k.
Reakcia obchodu eGalanteria
Dobrý deň, veľmi nás mrzí, že ste mali s rúčkami z ekokože takúto skúsenosť. Kvalita našich produktov je pre nás prioritou, preto nás mrzí, ak niektorý výrobok nesplnil vaše očakávania. Pre budúcnosť by sme radi pripomenuli, že prípadné reklamácie je najlepšie riešiť priamo cez e-mail alebo telefonicky – vždy sa snažíme našim zákazníkom maximálne vyjsť v ústrety a nájsť riešenie čo najskôr. Sme pripravení vám pomôcť aj teraz a navrhnúť spôsob, ktorý vám bude vyhovovať.
Vaša eGalanteria -
V ponuke mali tovar ale v skutocnosti nie.
Reakcia obchodu eGalanteria
ešte raz sa Vám ospravedlňujeme. Bez mučenia priznávame, že takéto nezrovnalosti sa žiaľ na ešopoch stávajú. Našťastie je to veľmi ojedinelé a vtedy kontaktujeme zákazníka/čku a tento problém sa snažíme vyriešiť spolu. Napríklad ponúkneme podobný produkt, vrátime peniažky a pod.
Prajeme krásny deň :)
Tím eGalanteria -
Je to predražený šmejd, žiadna elasticita, som sklamaná!
Dobrý deň.
Veľmi nás mrzí, že nie ste spokojná. Pozreli sme sa na Vašu objednávku a objednávali ste u nás Cherubínku. Pri tej však nie je nikde uvádzané, že by mala byť elastická. Aj zloženie bavlna/akryl elasticitu priazde vylučuje, preto si myslíme, že tu došlo k nedorozumeniu.
Prajeme Vám všetko dobré. -
Toto co ste mi poslali nema nic spolocne s merino vlnou
Je to obycajny drahy smejd. Podvod za drahe peniaze. Nikdy viac s vami. -
- Expresne dorucenie
- Nepáčil sa mi materiál a strih trička. Veľmi krátke na veľkosť L.
Reakcia obchodu eGalanteria
Dobrý deň! Veľmi nás mrzí, že ste neboli spokojná s tričkom z našej ponuky. Samozrejme nám ho môžte poslať späť a peniažky Vám vrátime, alebo ho môžte vymeniť za väčšiu veľkosť, poprípade iný tovar v hodnote trička, ktorý ponúkame na našom e-shope. V detaile trička nájdete tabuľku s rozpísanými rozmermi tričiek. Prajeme Vám krásny víkend!