Objednaný tovar už nemajú a keď ponúknu druhý tovare potomkami už ten nemajú na sklade.
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Nie je co hodnotit....stále cakam na tovar
Nedalo sa zaplatiť bankovým prevodom, platba niekoľkokrát neprešla, pokusy o telefonický kontakt boli neúspešné, následne objednávku zrušil obchod.
- Dobre ceny
- Tvaria sa ze maju tovar skladom
- Treba uznat, ze tovar zabalili perfektne, ako keby mali skusenost s pristupom kurierov
- Tovar, co maju skladom, v skutocnosti skladom nemaju
- Tovar, co tvrdia ze naskladnili, v skutocnosti nenaskladnili
- Tovar, co expedovali, v skutocnosti neexpedovali
Objednaval som tovar, prevazne prislusenstvo ku bazenu, ktory mali na sklade, resp. do 3 dni. Obchod som si vybral prave preto, ze produkty mali na sklade a aj cena bola vyhodna. Avsak, 4 pracovne dni po objednani mi emailom oznamili, ze tovar skladom nemaju a cakaju na naskladnenie - ano v case ked uz mali expedovat deprva oznamili, ze to nemaju. O dalsie 2 pracovne dni oznamili, ze maju vsetko skladom a tovar budu expedovat. Tri dni na to vsak stale nic neexpedovali, tak som sa musel ja ako zakaznik pripomenut, ze ci potrebuju pomoct s balenim tovaru alebo co. Slubili expresne odoslanie, cize realne o dalsi den. Tovar dosiel teda po viac nez 2 tyzdnoch od objedania, ale obsah zasielky nebol kompletny. Najprv som ich kontaktoval ze preco neposlali vsetko, na co ma odkazali na reklamacny formular. Nasledne som si vsimol na fakture, ze chybajuce polozky ani nie su nauctovane. Na to mi eshop odpovedal, ze su teda vypredane a tym to pre nich vlastne konci. Sice v kazdom emaily bolo ospravedlnenie, ale ten pristup, ze tvrdia ze nieco maju na sklade, potom ze nie ale naskladnia, potom ze odosielaju, ale vlastne nie vsetko lebo je to vypredane, co zisti zakaznik az po doruceni a zaplateni hovori, ze obchodu sa neda doverovat a uz u neho nebudem nikdy objednavat. Pevne dufam, ze nebudem musiet nic reklamovat..
- tovar dodaný podľa objednávky
- doba dodania
objednávala som z tohto obchodu, lebo som tovar potrebovala a v tomto e-shope bol skladom. po otázkach na zákaznícke centrum a mojej urgencii tovar prišiel po 9 dňoch, čo sa mi zdá priveľa..
Žiadne tlačidlo ON. Dotiahnutím závitu sa spustí motorček. Po vysávaní vybrať batérie von - znamená rozobrať vysávač. A zabudnúť na tradičú kefu? Ani nahodou. K vysávaču nie je žiadna kefa, ktorá by uvoľnila "prilepenú" špinu. No proste e-shop. Na hrubé nečistoty- áno.
- Chvíľu som si myslela že ako výhodné som kúpila deťom bazén, no čakali sme naň veľmi dlhú dobu a keď nám teda po dlhej dobe nakoniec fakt prišiel nastalo veľké sklamanie bazén bol natoľko poškodený, že sa doň ani voda nedala napustiť .
Nesplnené dodacie lehoty. Neflexibilnosť a laxný prístup. Celkovo môžem napísať, že druhý krát si od nich nič neobjednám.
14.7 objednane, tovar na sklade dodanie do 3 dni, realne to odoslali 21.7 a dorazi to 26.7
- neda sa vyrobok vyskusat
- nefunkcmčný výrobok
vysávač je nefunkčný
Pri objednávaní tovaru bol všetok tovar skladom s dodaním do dvoch dní. Po 7 dňoch stále nemám tovar a neviem kde je.
Nebudem sa vyjadrovať, už vyše týždňa čakám na objednávku.
Objednaný tovar, ktorý bol skladom , nedodali ani do 5 prac. dní, objednávka zrušená s mojej strany.
Nedovolí objednať viacej položiek .de samostatne objednávky spravené naraz sú doručené s tizdenim odstupom
- Obsah kosika limitovany na 3 polozky !!!! na jednu objednavku
- Objednane 29.6. , dnes je 6.7 a tovar este nemam.
- Na stranke maju , ze expeduju do 3 dni.
Objednane 29.6. , dnes je 6.7 a tovar este nemam.
Na stranke maju , ze expeduju do 3 dni. -
- Veľmi dlhá doba doručenia.
- Najprv mi bola doručená správa, že tovar je pripravený na expedíciu, následne správa, že tovar musia objednať, ale príde do 2 dní. Prešlo 5 dní a zatiaľ nič.