Celková spokojnosť
Rýchly a bezproblémový nákup.
- našla som, čo som hľadala
- dva archy nálepiek prišli namieato v obálke vo veľkej krabici plnej kartónového odpadu. To je ekologický produkt?!
Treba zapracovať na balení objednávok, aby aj to bolo ekologické.
Reakcia obchodu ECOprodukty.sk
Dobrý den paní Viktórie,
děkujeme za hodnocení. Mrzí nás, že nejste spokojena se zabalením zásilky, ale toto zboží musíme posílat v krabici. Snažíme co nejvíce využívat použité krabice. Více zde: https://www.ecoprodukty.cz/…php
V minulosti jsme samolepky posílali v obálce, ale docházelo k poškození samolepek a k reklamacím ze strany zákazníků. Zvolili jsem velikost krabice 15x25x25 cm, protože je to rozměr, který odpovídá velikosti samolepek, aby se nepoškodili při přepravě.
Děkujeme za pochopení
S pozdravem
tým ECOprodukty.sk -
Spokojnost
- Mimoriadne ústretový personál.
Takto rýchlo mi v živote nebol doručený tovar, skutočne profi obchod, maximálna spokojnosť
Rýchle dodanie
Super a ešte som aj darček dostala.
- Rýchle dodanie.
- Primerané ceny.
- žiadna
Veľmi kvalitné služby, rýchle dodanie.
vždy spokojná s výrobkom ktorý kupujem...
rýchle, korektné a ústretové jednanie
- Mám dobrú skúsenosť.Rychle dodanie
Perfektná komunikácia zo strany eshopu, ochota pomôcť, super ceny, vďaka vernostnému programu doprava zadarmo, plus som dostala malý darček, za mini komplikácie spôsobené technickou chybou, ktorú mali na stránke, ale už ju aj opravili. Za mňa veľmi dobrý eshop, tovar bol doručený skôr ako písali na stránke.
Rýchlosť, promptnosť, ochota
Kvalitné produkty, rýchle dodanie
Všetko ok. Spoľahlivosť.
Tpvar mi bol doruceny ale jeden sprchovy gel bol otvoreny talze z neho vytieklo celkom dost. nerozumiem alo to kontrolovali pred odoslanim.zasielky v obchode. ale inak to prislo celkom rychlo a v obchode bi ochotny skontrolovat dostupnost.
Produkt mi dodali skôr ako pôvodne bolo uvedené v objednávke, spokojnosť
- Bleskove doručenie
- Veľmi vysoká kvalita