Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Dodacia doba 14 pracovných dní

V podstate Ok

• design stránky, prehľadnosť
    • dodacia lehota

Reakcia obchodu eBooM.sk

Ďakujeme za hodnotenie. Vždy uvádzame pravdivú dodaciu dobu tovaru, ktorý nie je skladom. Považujeme to za férový prístup ku zákazníkovi. Vo Vašom prípade bola pri tovare uvedená dodacia doba 14 pracovných dní, dnes je 8. pracovný deň (boli veľkonočné sviatky) a do niekoľkých dní Vám bude tovar odoslaný. S vedomím týchto skutočností ste uskutočnili objednávku, a preto nerozumieme negatívnemu hodnoteniu. Dodacia lehota bude 100% splnená ako sme sľúbili.

• nezistil som

• Dobra cena
    • Trocha skreslujuce fotky na ich stranke. Hodinky vyzerali vacsie,ako v skutocnosti a bol som sklamany velkostou hodiniek. I ked su tam zadane rozmera,ale ratal som,ze su tam zadane velkosti cifernika,nie celkova velkost.Takze sklamanie bolo iba v tomto bode.

odporucil

Reakcia obchodu eBooM.sk

Ďakujeme za hodnotenie. Všetky uvádzané rozmery hodiniek sú v štandardizovanom formáte, teda ako priemer puzdra bez alebo s korunkou. Takto sú bežne uvedené na oficiálnych stránkach výrobcov a u väčšiny predajcov. V prípade neistoty je možné pred nákupom využiť našu zákaznícku linku alebo e-mail, kde Vám radi zodpovieme otázky a poradíme s výberom.

• strašne dlha dodacia lehota je to až 4 nasobna dlžka ako v niektorych inych internetovych obchodoch

nie je to najhoršie,ale pokial neskratite dobu dodania tak už na tejto stranke nebudem nakupovať

Reakcia obchodu eBooM.sk

Ďakujeme za hodnotenie. Vždy uvádzame pravdivú dodaciu dobu tovaru, ktorý nie je skladom. Považujeme to za férový prístup ku zákazníkovi. Vo Vašom prípade bola pri tovare uvedená dodacia doba 12 pracovných dní, dnes je 8. pracovný deň a zajtra Vám bude tovar odoslaný. Teda dodacia lehota bude kratšia ako sme uvádzali na stránke, čo znamená, že sme splnili sľúbené.

• Profesionálny prístup,extra presné dodanie,veľmi dobré ceny,ukážková komunikácia so zákazníkom.

Vysoko odporúčam tento obchod.Fantasticky komunikujú so zákazníkom,dodržujú termíny úplne presne a v neposlednom rade majú výborné ceny.Môj osobný názor-ak chce niekto ponúkať tovar cez e-shop,tak od týchto ľudí sa môže učiť.

• kvalitu a flexibylitu.
    • nezistil som.

Vyhodny a kvalitny

• cena, prehľadná ponuka, zľava na dopravu, ochrana tovaru pri doprave
    • výhrady nemám

spoľahlivý predajca, doporučujem

• Velmi dobre ceny a vynikajúci prístup li klientovi
    • Nema žiadne

Vrelo odporúčam

• Veľmi rýchle dodanie tovaru
    • Neporušený tovar
    • Ochrana pred poškodením

Som nadmieru spokojná s nákupom dodanie bolo expresné tovar starostlivo zabalený, všetko prebehlo podľa mojich predstáv
    ďakujem

• To, že za svoj nákup dostanem na ďalší tovar zľavu.
    • Nepoznám ho tak, myslím že nemá.

Perfektne sa mi nakupovalo, rýchlo prišiel tovar a ako jeden veľký LIKE obchodu považujem to, že mi zavolal jeden milý Pán, kedy presne a o ktorej mi balík bude doručený. Jednak že v iných web shopoch som to nezažila a jednak že to isto tak prišlo ako povedal:)Som Maximálne spokojná:)

• malý výber

• rýchlosť dodania
    • žiadne

• Rýchle doručenie
    • Kvalitný tovar
    • Málo sortimentu

Oplatí sa nakupovať na eBooM.sk

• rýchlosť dodania a slušnú komunikáciu zo zákaznikom
    • nepovšimol som zatiaľ žiadne

Je perfektný ako inak :-D

okuliar čo som objednal nie je pohode

• korektnosť
    • žiadne

doporučujem

• dobre ceny
    • rychle dodanie
    • chybajuci stav skladu priamo pri zobrazeni zoznamu produktov

Som spokojná s týmto internetovým obchodom ale treba rátať s dlhou dodacou dobou ak tovar nie je na sklade

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.