Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Dlho som cakala na odpoved, cca tyzden, ze su dlhodobo vypredane, mohla som sa skor inak zariadit

• Cena a výborna kvalita.
    • Nema

• neviem

páčili sa mi tie hodinky,ale bohužial,nemáte ich k dispozícii

našla som čo som hľadala
    najlepšia cena
    super komunikácia
    určite odporúčam
    som veľmi spokojná

• presnost

solventný

• Ako výhodu som považovala to, že hodinky ktoré som zháňala skoro jeden rok, tu boli v ponuke a boli mi aj včas doručené.
    • Nezistila som žiadne negatívne stránky tohto obchodu.

Celkovo som bola v tomto obchode spokojná, doba čakania a doručenia bola krátka, oproti iným e-shopom a preto odporúčam aj ostatným.

Super super super, kvalita,dorucenie,komunikacia:-)1*

• Rýchle jednanie, široký výber tovaru
    • Nepocítil som

Doporučujem!

• širší sortiment za výhodné ceny
    • treba na tovar dlhšie čakať

Objednala som si hodinky no zatial mi neboli doručené, napísali mi že o 2 mesiace im budu naskladnené. Tak čakám s tým že potom na ne dostanem 10% zľavu.

• je k dispozicii tovar, ktory som inde nenasla
    • nedostatocna propagacia obchodu

Obchod odporucam, velmi rychle vybavenie mojej objednavky, mily a ochotny pristup zo strany zamestnankyne/majitelky. Som spokojna a obchod som uz odporucila mojim znamym.

• Dobre ceny, vyborna komunikacia s predajcami
    • zatial neviem, mozno len nedostupnost tovaru

Odporucam aj ostatnym nakupovat cez tento e-shop.

• 50 %

Nemám čo vytknúť, bohužiaľ, moje hodinky na sklade nemali. Prišla mi však rýchla odpoved. A ceny sú tiež asi najnižšie aké som našla.

• Po objednaní tovaru mi bola ponúknutá zľava 10 percent ak zaplatím zálohovú faktúru - Žiadny problém s obchodom zľava mi bola poskytnutá
    • Dlhšia dobacia doba ako je uvedené, avšak výhody prevyšujú protiklady

Odporúčam, dobré ceny, dobré jednanie

• kvalitné výrobky, prijateľná cena
    • nemám čo vytknúť

Spoľahlivý predajca, ústretový prístup a bezproblémová komunikácia.

• skvele ceny, siroky vyber, spolahlivost
    • ziadne

tovar bol doruceny rychlo a bez akychkolvek komplikacii, komunikacia s obchodom bola bez problemov,mozem odporucit

• Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• Super zľavy a rýchlosť vybavenia objednávky.

Vynikajúci !!!!

Vybral a objednal som si tovar ktory predajca deklaroval ze je "v externom sklade na dodanie 14dni" . Dokonca som to aj zaplatil, ked mi volal pan z obchodu ze tovar sa uz nevyraba a preto mi ho nemozu dodat, ale ze si isto vyberiem iny tovar z ich stranky. Beriem to za neprofesionalne, az zavadzajuce! Ubehol uz tyzden a na stranke maju pri tovare stale nezmenene "v externom sklade na dodanie 14dni"!

Reakcia obchodu e-time

Dobry den,
    Nakolko zasielame bankova udaje na uhradenie platby predom az po potvrdeni dostupnosti hodiniek u nasho dodavatela, musime slova "Dokonca som to aj zaplatil" oznacit za nepravdive. Dostupnost tovaru udavame na zaklade informacii nasho dodavatela. Slova "ze tovar sa uz nevyraba" si pravdepodobne nas zakaznik zle zapamatal nakolko sa jedna o model ktory je len docasne nedostupny. Nas zamestanec ponukol panovi na vyber rovnake hodinky v inom farebnom prevedeni. Slova "ze si isto vyberiem iny tovar" su vytrhnute z kontextu. Myslime si ze nas zamestanec sa zachoval profesionalne, ihned kontaktoval zakaznika a ponukol mu dostupnu alternativu.
    -----
    Nespokojnemu zakaznikovi sme nasledujuci den od hodnotenia telefonovali. Priznal ze hodinky nezaplatil, rovnako priznal ze informaciu o tom ze hodinkysa uz nevyrabaju mu poskytol pracovnik ineho obchodu.

Dufame preto ze zakaznik svoje negativne hodnotenie opravi a pouzije len pravdive informacie