• Objednané pred 6 dňami ale doručené mi to ešte nebolo a vraj doručenie do 48 hodín

Reakcia obchodu E-sipky

mrzí mě, že jste na balík tak dlouho čekal.
    Bohužel to nebylo v naší moci, balík jsme expedovali 29.10. a zdržení bylo na straně přepravce.
    Rád bych se tímto omluvil za komplikaci.
    Miloš z Ešipek

• Produkt je krehký a láme sa.

• dlhe cakanie

Nevýhoda,že hned prvý deň sa nám pri prvej hre zlomili šíky,ostala nám jedna

• Aj ked maju napisane, ze dorucuju do 48 hodin, tak realita je ina... Objednane 9.8. a dorazilo to ku mne 14.8. v poobednajsich hodinach... Tovar som potreboval mat u seba do 11.8. do vecera. Bohuzial sa na to dorucovacia spolocnost vybodla, mali cas to dorucovat az o tri dni neskôr, ked mi uz bol tovar nanic... Mozno by stalo za zvazenie vymenit repravno-dorucovaciu spolocnost... Inak tovar je v poriadku. Vediet, ze tk dorazi po termine ako bol uvedeny na stranke, tak objednavam niekde inde, kde terminy dodrziavaju...

Objednávka neprišla komplet , chýbala jedna položka , aj o tom čo to balil vedel , lebo si to ba faktúre odškrtával a bolo mu jedno že položka chyba . Až na môj mail sa to vyriešilo . Čiže vás e obchod , nič moc

V pohode

Tovar som si objednal pred 13 dňami a ešte stále mi nebol doručený.

Objednala som terc a sipky. Vsetko bolo skladom. Nasledne mi po uhradeni volal pracovnik, ze terc nemaju. I ked mi pisalo, ze tovar je skladom a ze sa im nesktualizoval skladovy stav.Ze zrusia objednavku a peniaze mi hned vratia.Za kazdy tovar si nauctovali dopravu. Za terc mi doteraz neposlali peniaze spat, je 30.12.2020 a objednavku som robila 8.12.2020. Na infolinku mi to posle x sms Ale s operatorom sa spojit neda. Takze vrelo “neodporucam”!!!

• rýchlosť dodania
    • Šípky prišli zjavne na prvý pohľad použité
    • Obal celý zaprášený sklíčko na ňom odreté a doškriabané,vo vnútri diery akoby sa niekto nevedel trafiť do tých troch čo t boli tak to tam narval na silu...
    • Ako darček som dostal iné letky ako som si vybral (to ale nie je až tak zlé keďže to bolo zadarmo)
    • Bol to darček ktorý prišiel in time takže sa už nedalo nič robiť
    • som sklamaný

Do obchodu som napísal presne to čo tu..

• Neskutočne dlhá doba dodávky.

• Rozdávajú tovar zadarmo.
    • Nepoznajú rozdiel medzi fakturačnou a dodacou adresou.

Namiesto dodacej adresy išli doručovať na fakturačnú takže ma to stálo zopár telefonátov s kuriérom navyše aby som ho usmernil na adresu kam mal byt tovar naozaj doručený. Po rozbaleni som zistil že mi namiesto 3ks objednaného tovaru poslali 8ks iného (drahšieho) čo mi až tak nevadí keďže sa jednalo o príslušenstvo a v podstate som na tom zarobil a to čo som potreboval som si potom kúpil inde.

Po 10 dňoch od objednávky nemám žiadnu info o jej stave, napr. predpokladanú dobu dodania...

• Objednal som si tovar, prisiel mi potvrdzujuci email a po 10-tich dnoch mi prisiel tento dotaznik. Povazujem to za velku opovazlivost nedodat tovar, nekomunikovat a potom sa pytat na spokojnost zakaznika. Viackrat uz na vasu stranku nevstupim. Dakujem.