- Rychle dodanie, prehladna web stranka, ochotny personal, kvalitny vyber rozneho druhu tovaru pre psikov
- Ziadna
Odporucam, kvalitny tovar, vyborny personal a komunikacia. Ochota pomoct s vyberom vhodneho tovaru
Parada, rychle dorucenie
- odbornost
- Super obchod
- Super obchod
Super produkty
- Tovar bol doruceny expresne a vporiadku
- rýchle vybavenie objednávky
Super rýchle dodanie
- Zboží jsem obdržel včas a nepoškozené.
- ceny
- Ceny
Expresne dodanie
- Rýchla komunikácia
- Perfektní jednání a dodučení obratem.mohu jen a jen doporučit
Na 100 procent doporucuji.rychle jednani i doruceni.kvalitni sluzby.doporucuji.
Postroj je super presne sedí. Pani je veľmi milá a ochotná, len odporúčať viem.Ďakujem!
- veľmi ústretová komunikácia, veľká ochota
- rýchle dodanie tovaru
- tovar, ktorý som v žiadnom inom e-shope nenašiel
Pýtate sa na názor, ale tovar mi nedošiel a môj psík rastie. Ja sa pýtam. Dojde mi ten popruh?
Reakcia obchodu E-DogShop
Dobrý deň! Mrzí nás Vaša negatívna recenzia. Tovar ste si objednali 7.apríla, stým, že ste bola infomovaná o tom, že postroj v danej farbe nemáme skladom a dodanie trvá minimálne 15-21 dní, a to už pri výbere farby na e-shope. O tomto fakte ste bola informovaná aj dodatočne e-mialom. Následne Vám bol tovar dorčený v ovela skoršom termíne a to 15.apríla, čiže týždeň od Vašej objednávky. Naozaj robíme všetko čo je v našich silách a o to viac nás mrzí takáto recenzia. Pokial ste prehliadli obe formy oznámenia, vždy ste nám mohla napísať alebo zavolať, aby sme Vám ozrejmili informáciu aj na tretí krát a mohli sme predísť recenzie takéhoto druhu :(
Tovar objednaný pred 9 dňami bez akejkoľvek odozvy, na moju urgenciu kde tovar je, žiadna odpoveď.
Dobrý deň pani Lucia.
V prvom rade Nás veľmi mrzí Vaša nespokojnosť a Vaša negatívna recenzia smerom k nám. Aby sme dali fakty na správnu mieru: objednali ste si tovar, ktorý nemáme skladom, Vy ste si ho napriek tomu objednali, s tým, že dodacia doba je 15-21 dní, čo sa Vám pri výbere farby, ktorá nie je skladom automaticky zobrazuje a informujeme zákazníka. Táto dodacia doba ešte ani z ďaleka neuplynula do dnešného dňa, napriek tomu sme Vás informovali emailom 8.apríla, že tovar nemáme stále skladom a že ako máme postupovať s Vašou objednávkou, či počkáte, alebo Vám zrušíme objednávku - na tento mail sme od Vás dodnes neodstali odpoveď. Zo zákazníkmi naschvál komunikujeme emailovou formou, presne pre takéto prípady, aby sme to mali podložené. Čo sa týka Vašej urgencie, email od Vás neevidujeme okrem objednávky zo dňa 28.03.2021. Kludne nám zavolajte +421918912854, a pokúsime vykompenzovať Vašu nespokojnosť. Prosíme Vás aj o pochopenie, pandemická situácia poznačila každého z nás, napriek tomu sa snažíme našim zákazníkom vyhovieť v každej požiadavke ako len vieme. S pozdravom -
Objednala som už raz a bola som maximalne spokojna...s postrojom aj s rýchlosťou dodania...teraz stále čakám na dodanie tovaru..kt.bol objednaný 26.3.
Reakcia obchodu E-DogShop
Ďakujeme za reakciu, Vážime si to :) Tovar je už na ceste k Vám a problém sme úspešne doriešili :) Pekný deň!
tovar mi nebol doručený
Reakcia obchodu E-DogShop
Dobrý deň Pani Majka. Sme radi, že sa nakoniec podarilo vyriešiť problém a balík sa k Vám nakoniec dostal, aj keď precestoval polku Slovenska. Dúfam, že táto skúsenosť Vás neodradí od ďalšej objednávky a s tovarom budete spokojná. Prajeme pekný deň.